Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «3ο Τουρνουά Προσφοράς & Αλληλεγγύης», στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

«3ο Τουρνουά Προσφοράς & Αλληλεγγύης», στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ

Στο πλαίσιο του εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα που πραγματοποιεί, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, διοργανώνει το «3ο Τουρνουά Προσφοράς & Αλληλεγγύης», το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ.
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος παιδιά 6 έως 12 ετών, από τις Ακαδημίες του ΟΠΑΝΔΑ και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Αθηναίων,
στα αθλήματα ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις.
Οι μικροί μας φίλοι που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, θα προσφέρουν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).
Αθλητικό Κέντρο Ρουφ:Πειραιώς & Εχελιδών,Ρουφ,τηλ. 210 3421260
Ώρα έναρξης: 21.30

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.