Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσκληση σε Εκπαιδευτικούς από το Δημοτικό Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση σε Εκπαιδευτικούς από το Δημοτικό Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών στέκεται με ευαισθησία στο πλευρό των οικογενειών με παιδιά που φοιτούν σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολεία του Δήμου μας και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Λαμβάνοντας υπόψη μας τη σημασία της εκπαίδευσης και των ευκαιριών που πρέπει να έχει κάθε μαθητής για να προχωρήσει στις σπουδές του, αλλά και την αδυναμία πολλών οικογενειών να ανταπεξέλθουν στα συνεχώς αυξανόμενα έξοδα για την μόρφωση των παιδιών τους, η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής προχωρούν στη θέσπιση του Δημοτικού Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
Στόχος μας, μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Φροντιστηρίου, είναι να προσφέρουμε ενισχυτική διδασκαλία για την κατανόηση της σχολικής ύλης, και προετοιμασίας των μαθητών για την εισαγωγή στις ανώτατες και ανώτερες σχολές της χώρας.
Καλούμε όσους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούν να προσφέρουν αφιλοκερδώς ενισχυτική διδασκαλία σε παιδιά οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, να επικοινωνήσουν με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιες Σχολικής Επιτροπής κ Κώστα Καρυδάκη (τηλ. 2132072434 και sxol.epit.1@gmail.com) και κα Γεωργία Ευθυμιάδου – Τουμανίδου (τηλ 2132072397 και mail sxol.epit.2@gmail.com) αντίστοιχα.


Σχετική Ανάρτηση
Πρόσκληση σε Εκπαιδευτικούς από το  Κοινωνικό Φροντιστήριο ΔήμουΧαϊδαρίου

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.