Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: UNDER-κρυμμένες φωνές»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

UNDER-κρυμμένες φωνές»

Δύο θεατρικές παραστάσεις (streets events) διάρκειας 30 λεπτών, στις 14 και 18  Δεκεμβρίου, παρουσιάζει το Θέατρο Σημείο με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και του Μορφωτικού Τμήματος της Πρεσβείας των ΗΠΑ,  με αποσπάσματα από την σκηνική του σύνθεση με τίτλο «Under- Κρυμμένες φωνές», που έχει ως στόχο να προάγει το σεβασμό και την αλληλεγγύη προς τους μετανάστες.
Οι δύο παραστάσεις, θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου Ακαδημία Πλάτωνος, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 12μ. και στην Πλατεία Μοναστηρακίου, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών) στις 11π.μ.
Η σκηνική σύνθεση είναι μία παράσταση- σχόλιο πάνω στο πρόβλημα της μετανάστευσης και στον τρόπο που μια σύγχρονη κοινωνία προσπαθεί να το λύσει. Στηρίζεται σε πρωτογενές δραματουργικό υλικό από μαρτυρίες, συνεντεύξεις, ηχητικά ντοκουμέντα, λογοτεχνικά κείμενα, καθώς και σύγχρονα ταχυδράματα, γραμμένα από μια γενιά σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων όπως οι Βασιλική Πέτσα, Ναταλία Κατσού, Χρήστος Χριστόπουλος και Χρήστος Αγγελάκος.
Τα στοιχεία τα έχει συλλέξει το Θέατρο Σημείο από τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα, καθώς και από άλλες οργανώσεις που κινούνται στον χώρο αλληλεγγύης προς τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο.
Σκηνοθεσία και σκηνική επιμέλεια: Νίκος Διαμαντής.
Ηθοποιοί: Έλενα Αρβανίτη, Σταύρος Γιαννακόπουλος, Χρήστος Σκούρτας, Μικές Γλύκας και Αράς Χαμεντιάν.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.