Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Άμεσα μέτρα της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Άμεσα μέτρα της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Μετά την ανακοίνωση για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την Ελλάδα από σήμερα το βράδυ, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου καλεί τους πολίτες που μπορούν να προσφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μέσα μεταφοράς, φορτηγά, αντλίες, εργαλεία κλπ) στην αντιπλημμυρική προστασία της Πόλης μας να καλέσουν στα τηλέφωνα: 2132047200-2132047215Επίσης, θα υπάρχει κέντρο συντονισμού στον Δήμο και καταγραφής ζημιών από την βροχή.
Το τηλέφωνο είναι:21320472002132047200
Ήδη, η Δημοτική Αρχή έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα κάνουν την εμφάνισή τους, ώστε να μην υπάρξουν πληγέντες.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.