Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου "Πράκτορες σε small μέγεθος" της Κωνσταντίνας Νούκα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου "Πράκτορες σε small μέγεθος" της Κωνσταντίνας Νούκα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΟΥΚΑΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου, η Κωνσταντίνα Νούκα και οι εκδόσεις Οσελότος σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου "Πράκτορες σε small μέγεθος", η οποία θα γίνει την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Μεγάρου (είσοδος Εθν. Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή, έξοδος Μετρό: Στάση Περιστέρι).
Η Κωνσταντίνα Νούκα γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 2000 στην Αθήνα. Είναι μαθήτρια της Γ' Τάξης του 16ου Γυμνασίου στο Δήμο Περιστερίου.
Προσωπικοί λόγοι υγείας την έκαναν σε πολύ μικρή ηλικία να ανοίγει το δικό της παράθυρο στον κόσμο, μέσα από τα βιβλία και το διαδίκτυο.
Ήρωες μοναδικοί, άλλοτε ευάλωτοι και καλοσυνάτοι και άλλοτε μοχθηροί και επικίνδυνοι, έγιναν οι φίλοι της σε έναν κόσμο φανταστικό, γεμάτο από συγκρούσεις και ανατροπές.
Ξεκινώντας το Γυμνάσιο συνειδητοποίησε ότι ήθελε να εκφράσει την αγάπη της για τα βιβλία και να ζωντανέψει στο χαρτί τους δικούς της ήρωες, στη μάχη τους για τις αξίες που δίνουν νόημα στη ζωή, όπως η ακεραιότητα, το πάθος, το πείσμα και η ομαδικότητα. Οι «Πράκτορες σε small μέγεθος» αποτελούν την πρώτη της απόπειρα να καταγράψει τις περιπέτειες μιας ομάδας μικρών ηρώων που έρχονται ... για να μείνουν!Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.