Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου

Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου διοργανώνουν διήμερο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου στις 14 & 15 Νοεμβρίου, στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, Ικάρου 28 & Κάλχου 64 στο Ίλιον, τηλέφωνο 210 2612673.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου το ανταλλακτικό παζάρι θα λειτουργεί από 10.00 έως
16.00και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου από 10.00 έως 15.00.
Στο παζάρι βιβλίου που διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου θα διατεθούν βιβλία κάθε είδους: λογοτεχνικά, παιδικά βιβλία και παραμύθια, σχολικά βοηθήματα κτλ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο που επιθυμούν, προσφέροντας ως «αντίτιμο» είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής κτλ.)
Το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη των Εκδοτικών Οίκων: Printa-Ροές, Γρηγόρη, Ιανός, Ίκαρος, Ίριδα, Ιωλκός, Λιβάνη, Παπαζήση, Χατζηλάκος,  Ψυχογιός. Μέρος, επίσης, των βιβλίων που θα διατίθενται στο παζάρι αποτελούν προσφορές ιδιωτών και φορέων.
Αποκτείστε βιβλία της αρεσκείας σας στηρίζοντας το έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιλίου, δείχνοντας έμπρακτα πως η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη στις μέρες μας συνεχίζουν να είναι θεμελιώδεις αξίες μιας κοινωνίας που σέβεται τους ανθρώπους της


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.