Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εναλλασσόμενες Θεματικές Παρουσιάσεις στο Μουσείο Ακρόπολης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Εναλλασσόμενες Θεματικές Παρουσιάσεις στο Μουσείο Ακρόπολης

photo: Jo Black
Το μουσείο Ακρόπολης συνεχίζει της παρουσιάσεις και τις συζητήσεις μέσα στις αίθουσες του μουσείου στις οποίες συμμετέχουν Αρχαιολόγοι και Φροντιστές του μουσείου και φυσικά μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς , μόνοι σας ,με τους φίλους σας ή την ομάδα σας .
  • Αν έχετε συγκεκριμένα ενδιαφέροντα με τον αρχαίο κόσμο;
  • Αν θέλετε να ανακαλύψετε διαφορετικούς τρόπους θέασης των εκθεμάτων του μουσείου;
Τότε πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή για να λάβετε μέρος στις παρουσιάσεις  που θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 1 μ.μ. από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο 2014
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μουσείου Ακρόπολης ,τ ηρείται σειρά προτεραιότητας. Δελτία συμμετοχής θα βρείτε καθημερινά στο Γραφείο Πληροφοριών στην είσοδο του Μουσείου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προκράτησης στο τηλέφωνο 210 9000900/εσωτ. 405, μόνο τις παρακάτω ημέρες και ώρες: κάθε Τρίτη, από τις 9 π.μ. έως τις 10 π.μ. και κάθε Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως τις 10 π.μ.
Κατόπιν συνεννόησης, οι συζητήσεις του Σαββάτου μπορούν να γίνουν και στην αγγλική γλώσσα.
Το πρόγραμμα καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

  www.theacropolismuseum.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.