Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σάρωσε τα βραβεία η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου (παρουσίαση βραβευμένου έργου στο ΙΛΙΟΝ στις 18-19/10)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Σάρωσε τα βραβεία η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου (παρουσίαση βραβευμένου έργου στο ΙΛΙΟΝ στις 18-19/10)

photo
Πέντε βραβεία απέσπασε η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου με το έργο «Ο Γενικός Γραμματεύς» του Ηλία Καπετανάκη στους 28ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων, που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.
Συγκεκριμένα η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Ιλίου έλαβε
τα εξής βραβεία: Σκηνοθεσίας: Θανάσης Χαλκιάς,
Κοστουμιών: Γεωργία Μπούρδα,
Επιμέλειας κίνησης: Pauline Huguet,
Σχεδιασμού φωτισμών: Χριστίνα Καμμά
 Α’ ανδρικού ρόλου: Χρήστος Μπαλιούσκας.
Με το Ερασιτεχνικό Θέατρο και τον Πολιτισμό να αναδεικνύονται νικητές, τέσσερις ακόμα θεατρικές παραστάσεις του έργου «Ο Γενικός Γραμματεύς» θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό από την πολυβραβευμένη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» (Αγίου Φανουρίου 99), στις 18 & 19 Οκτωβρίου και στις 8 & 9 Νοεμβρίου 2014.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.