Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Περιβαλλοντική εκπαίδευση στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Περιβαλλοντική εκπαίδευση στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών

Στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία του Δήμου μας και κατόπιν των σχετικών εγκρίσεων από το Υπουργείο Παιδείας,  σας ενημερώνουμε ότι  από την νέα σχολική χρονιά 2014-2015 θα ενταχθεί στο σχολικό πρόγραμμα των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας παιχνιδιού για το Περιβάλλον «ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΟΦΥΛΑΚΕΣ».
Στόχος του παιχνιδιού είναι να αναπτυχθεί η αγάπη, ο θαυμασμός και η περιέργεια των παιδιών για τον κόσμο που τα περιβάλλει  και κατ’ επέκταση να κινητοποιηθεί το ενδιαφέρον τους για την προστασία του και για περαιτέρω έρευνα. Μέσα από το παιχνίδι τα ενημερώνουμε για τις νέες τάσεις και τις τελευταίες εφευρέσεις της επιστήμης, που ως στόχο έχουν την αειφορία και την βιώσιμη ανάπτυξη, με σκοπό να εμπνεύσουμε τα παιδιά ως μελλοντικούς επιστήμονες, πολιτικούς, νομοθέτες εφευρέτες και πολίτες της πόλης μας.
Τα ενδιαφερόμενα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια) μπορούν να επικοινωνούν για την συμμετοχή τους με τους αρμοδίους υπαλλήλους του Δήμου:
 κα Παπαδονικολάκη Ελευθερία 2132072304 και
 κα Μαρούγκα Ελένη 2132072453


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.