Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εορταστικό διήμερο από τον Εμπορικό Σύλλογο Πετρούπολης.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Εορταστικό διήμερο από τον Εμπορικό Σύλλογο Πετρούπολης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πετρούπολης, με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης μας ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, οργανώνει ένα ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ για την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, με Bazaar Τιμών και Προσφορές  (συμμετέχουν όλα τα καταστήματα).
Το εορταστικό διήμερο θα κλείσει με πολιτιστικές εκδηλώσεις (καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τραγούδι, χορό, γλέντι και κληρώσεις με πλούσια δώρα), που θα γίνουν το Σάββατο 25/10, στην Πλατεία “Ηρώ” και ώρα 19:00.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.