Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου ξεκίνησε τις συναντήσεις της φετινής χρονιάς. Σκοπός αυτής της δράσης είναι να φέρει σε επαφή ανθρώπους που αγαπούν το διάβασμα και θα ήθελαν να μοιραστούν την εμπειρία τους αυτή με άλλους.
Οι συναντήσεις γίνονται μια φορά το μήνα (συνήθως Δευτέρα ή Τετάρτη πριν τις διαλέξεις του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου). Όλοι μαζί επιλέγουν το βιβλίο που θα διαβάσουν, στο τέλος του μήνα συναντιόνται για ν' ανταλλάξουν τις απόψεις τους γύρω από το βιβλίο και να επιλέξουν το επόμενο.
Πληροφορίες: κα Μαρία Σκολαρίκου, τηλ. 2105726756, 6974638626Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.