Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα με θέμα «Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητα Δήμου Αθηναίων: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ημερίδα με θέμα «Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητα Δήμου Αθηναίων: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις»

Tο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στην 1η ημερίδα ενημέρωσης του επιχειρηματικού κοινού, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 15:30, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, 10679 Αθήνα, αμφιθέατρο «Α. Τρίτσης»).
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι προσφερόμενες από το Κέντρο υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρήσεων καθώς και τα αποτελέσματα από τις πρώτες μελέτες και έρευνες που ολοκληρώθηκαν και αφορούν την επιχειρηματικότητα στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες  στη γραμματεία του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας,  στο τηλέφωνο 211-1077600 ή ή στο www.developathens.gr
Η δημιουργία και η λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα Έργο Αθήνα της ΕΑΤΑ.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.