Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παραπλανητική δράση επιτήδειου σε ηλικιωμένους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Παραπλανητική δράση επιτήδειου σε ηλικιωμένους

Ύστερα από καταγγελία στο Δημαρχείο Ιλίου που αφορά περιστατικό παραπλάνησης ηλικιωμένου ατόμου από επιτήδειο με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού, ο Δήμος Ιλίου προειδοποιεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εμπιστεύονται αγνώστους για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για καλοντυμένο άνδρα ο οποίος πλησιάζει ηλικιωμένους ή τους επισκέπτεται στην οικία τους με την ιδιότητα του λογιστή ή άλλες ιδιότητες και με το πρόσχημα ότι θα τακτοποιήσει θέματα με την εφορία και λοιπές υπηρεσίες αποσπά από αυτούς χρήματα.
Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία, ενώ η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ενημερώνει τους ηλικιωμένους κατοίκους τους οποίους εξυπηρετεί.
Εάν κάποιος συμπολίτης μας θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα τέτοιας παράνομης και παραπλανητικής δράσης, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να παρέμβει.
 Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ιλίου

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.