Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αχαρνών

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς κ. Ευστάθιος Γ. Τοπαλίδης  ενημερώνει όλους τους/τις ενδιαφερομένους/ες ότι ο Δήμος Αχαρνών και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αχαρνών στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αχαρνών μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα προγράμματα, όπου παρατίθενται στο τέλος της ανακοίνωσης.
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής  (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
Οι διαδικασίες για τη δημιουργία τμημάτων από τα εθνικά προγράμματα θα ξεκινήσουν άμεσα, ενώ τα τμήματα από τα τοπικά προγράμματα πρόκειται να υλοποιηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Πληροφορίες/Επικοινωνία: Στο Κ.Δ.Β.Μ. Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 & Aθ.Μπόσδα, Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, 2ος όροφος
Υπεύθυνοι : Δημήτριος Καλομοίρης - Ελένη Τέγου
Τηλ. Επικοινωνίας  2132072431, 2132072470
email: kdvm142@gmail.com, dkalomoiris@acharnes.gr, etegou@acharnes.gr
« Oι αιτήσεις θα υποβάλλονται από 24/9/2014 καθημερινά  από τις 10:00 έως 14:00

Αίτηση Υποψηφίου 

.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.