Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Μελίνα και ο Μπόγκαρτ... στο «Θανάσης Βέγγος»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η Μελίνα και ο Μπόγκαρτ... στο «Θανάσης Βέγγος»

Για τα 25 χρόνια του αγαπημένου μας σινεμά, ο Δήμος Κορυδαλλού, το Σινέ Παράδεισος και η Κινηματογραφική Λέσχη, σας καλούν σε δυο βραδιές σινεφίλ στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2014, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος», την Τρίτη 23 με την ιστορική «Casablanca» και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 με το θρυλικό «Ποτέ την Κυριακή» στις 9.00 μ.μ. με Ελεύθερη Είσοδο.
Ελάτε να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας Σινεμά, να θυμηθούμε μαζί και φυσικά να απολαύσουμε δυο εκλεκτές ταινίες σταθμούς τους Παγκόσμιου Κινηματογράφου.
25 Χρόνια Cine Παράδεισος…
25 Χρόνια ξεχωριστής και διακεκριμένης παρουσίας ενός δημοτικού Κινηματογράφου που άφησε εποχή αλλά και που βαδίζει με άλματα σύγχρονης φιλοσοφίας στον τομέα της ψυχαγωγίας, της διασκέδασης και της κοινωνικής προσφοράς. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.