Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σχολές Γονέων του Δήμου Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σχολές Γονέων του Δήμου Ιλίου

Νέο 15/10/2014
Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στις Σχολές Γονέων του Δήμου Ιλίου
Μέχρι και τις 20.10.2014 παρατείνεται η προθεσμία 

O Δήμος Ιλίου διοργανώνει και φέτος Σχολές Γονέων, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, μέσω του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί δωρεάν από εξειδικευμένους επιστήμονες (ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, εκπαιδευτικούς) και απευθύνεται σε όλους τους γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, σε μελλοντικούς γονείς, σε γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες, σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σε ενήλικες τρίτης ηλικίας και σε εκπαιδευτικούς.
Σκοπός του έργου των Σχολών αυτών είναι να στηρίξει τους γονείς, προκειμένου να καταφέρουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, καθώς και να προσφέρει γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό στους γονείς, στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον.
Οι Σχολές Γονέων περιλαμβάνουν τα εξής προγράμματα:
   1.   Σύγχρονη οικογένεια, διάρκειας 50 ωρών
  2.   Σύνδεση σχολείου-οικογένειας, διάρκειας 50 ωρών
  3.   Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών σε άτυπα περιβάλλοντα μάθησης, διάρκειας 25 ωρών
  4.   Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα, διάρκειας 25 ωρών
  5.   Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, διάρκειας 25 ωρών
 Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα των Σχολών Γονέων του Δήμου Ιλίου απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η εκκίνηση των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί με τη συμπλήρωση 16 έως 18 ατόμων. Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους εκπαιδευόμενους που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά στο πρόγραμμα, ενώ στο τέλος θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται έως 10.10.2014 Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στις Σχολές Γονέων του Δήμου Ιλίου μέχρι και τις 20.10.2014

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, Νέστορος 101, 2ος όροφος, με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου koinoniki@ilion.gr και συγκεκριμένα στην κυρία Χριστίνα Φαρμάκη με τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 20 30 029 (ώρες 12:00-15:00).

Δείτε εδώ την Αίτηση
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.