Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Δεν πετάμε τίποτε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι χρήσιμα»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

«Δεν πετάμε τίποτε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι χρήσιμα»

Έκθεση Διακοσμητικών Αντικειμένων από Ανακυκλώσιμα Υλικά
 Στα πλαίσια των πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει ο Δήμος Περιστερίου, διοργανώνει  Έκθεση Διακοσμητικών Αντικειμένων από Ανακυκλώσιμα Υλικά του κ. Χρήστου Κοντόπουλου. 
 Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου τονίζει ότι: "Ο Δήμος Περιστερίου έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών και την ανάπτυξη της οικολογική ς συνείδησης και να περάσει το μήνυμα ότι: «Δεν πετάμε τίποτε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι χρήσιμα».
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από 24 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2014,  καθημερινά τις ώρες  9:00 - 13:00  και  17:00 - 20:30.
Εκτός από τα εκθέματα του δημιουργού (πάνω από 400) θα γίνουν  παράλληλα επιδείξεις στους μαθητές των σχολείων της πόλης για τον τρόπο κατασκευής αντικειμένων από τον ίδιο τον δημιουργό.
Όλα τα εκθέματα μετά το πέρας της έκθεσης θα χορηγηθούν στα σχολεία, που θα επισκεφθούν την έκθεση και τα οποία κατά την επίσκεψή  τους θα δηλώνουν ποιο από τα εκθέματα επιθυμούν. 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.