Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ξεκινά η παραλαβή αιτήσεων για την εγγραφή στο ΚΔΑΠ/ ΜΕΑ Δήμου Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινά η παραλαβή αιτήσεων για την εγγραφή στο ΚΔΑΠ/ ΜΕΑ Δήμου Κορυδαλλού

Από 15 έως 30 Σεπτεμβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής στο ΚΔΑΠ/ ΜΕΑ Δήμου το οποίο από το 2013 στο σύγχρονο και απόλυτα προσβάσιμο κτήριο της οδού Πλαταιών 1.
Ο Δήμος Κορυδαλλού καλύπτει απόλυτα, με ίδιες δυνάμεις και χωρίς καμία χρηματοδότηση, τις λειτουργικές ανάγκες της δομής με προσωπικό που ήδη εργάζεται στον Δήμο και είναι κατάλληλο για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του προγράμματος. Η συμμετοχή των παιδιών στην δομή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Πληροφορίες -Αιτήσεις: Πλαταιών 1
Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00-14.00
Τηλ.: 210 4960824


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.