Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στην Ταξιαρχών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στην Ταξιαρχών

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού και των πολιτών ενεργοποιείται από 1η Σεπτεμβρίου  2014 το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην οδό Ταξιαρχών, από τη Λ. Γρ. Λαμπράκη έως την πλ. Ελευθερίας. Το σύστημα θα ισχύει τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των καταστημάτων και όχι τις αργίες.
Στόχος είναι η απελευθέρωση πολύτιμων θέσεων στάθμευσης, οι οποίες καταλαμβάνονται καθ΄όλη τη διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων από μόνιμα σταθμευμένα αυτοκίνητα, από επαγγελματίες και εργαζόμενους στην περιοχή, καθιστώντας αδύνατη την εξεύρεση θέσης από δημότες που θέλουν να εξυπηρετηθούν στο κέντρο της πόλης.
Το κοινό θα μπορεί να προμηθεύεται από τα περίπτερα της περιοχής κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης  διάρκειας 2 ωρών προς 1€.
Τον έλεγχο και την εποπτεία του συστήματος θα έχει το γραφείο κοινόχρηστων χώρων του Τμήματος Περιβάλλοντος.
Ήδη το Τμήμα Περιβάλλοντος έχει προχωρήσει στην έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων με ανακοινώσεις στην περιοχή. «Για τη διευκόλυνση τους, θα υπάρξει περίοδος χάριτος μιας εβδομάδας και για μια παράβαση ανά αυτοκίνητο, κατά την οποία δεν θα κόβονται κλήσεις αλλά θα υπάρχει προειδοποίηση» δήλωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.