Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συναυλία του Γ’ Πανελλήνιου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Συναυλία του Γ’ Πανελλήνιου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας

Τους φιναλίστ του Γ' Πανελλήνιου masterclass διεύθυνσης ορχήστρας, παρουσιάζουν, την Παρασκευή 29 Αυγούστου, στον κήπο του Κέντρου Τεχνών, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων.
Το 3ο masterclass διεύθυνσης ορχήστρας πραγματοποιείται στην Αθήνα, υπό την διδασκαλία του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου.
Οι εννέα νέοι μαέστροι που επιλέχθηκαν κατόπιν ψηφοφορίας από τους μουσικούς της ορχήστρας είναι οι Στάθης Σούλης, Βασιλική Βλέτση, Μαριάμ Χαντζάκη, Χαρά Βλάχου, Νίκος Ροπαίτης, Πέτρος Καρπαθάκης, Αλέξανδρος Γεραλής, Μιχάλης Τραχαλιός και η δεκαπεντάχρονη Νίκη Μπραβάκη.
Το πρόγραμμα της συναυλίας:
W.A. Mozart: Συμφωνία αρ.41 και Don Giovanni εισαγωγή
L. van Beethoven: Συμφωνία αρ.5
J. Strauss II: Αυτοκρατορικό Βαλς
Κέντρου Τεχνών Δήμου Αθηναίων: Βασ. Σοφίας - Πάρκο Ελευθερίας, στάση μετρό: Μέγαρο Μουσικής, τηλ. 210 7224028
Ώρα: 21.00
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.