Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παράταση προοθεσμίας μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου για την κατάθεση αιτήσεων για παροχή συσσιτίου, εγγραφή στο κοινωνικό παντοπωλείο και στο κοινωνικό φαρμακείο, καθώς και στο δημοτικό λαχανόκηπο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Παράταση προοθεσμίας μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου για την κατάθεση αιτήσεων για παροχή συσσιτίου, εγγραφή στο κοινωνικό παντοπωλείο και στο κοινωνικό φαρμακείο, καθώς και στο δημοτικό λαχανόκηπο

NEA ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ως 9 Σεπτεμβρίου 2014
«Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής ΝΟΣΤΟΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»
ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ
Για την κατάθεση αιτήσεων για παροχή συσσιτίου, εγγραφή στο κοινωνικό παντοπωλείο, στο κοινωνικό φαρμακείο και στο δημοτικό λαχανόκηπο στους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Φυλής η προθεσμία παρατάθηκε μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2014
Οι ενδιαφερόμενοι/ες, μόνιμοι κάτοικοι των δύο Δήμων, που θέλουν να εγγραφούν ως ωφελούμενοι/ες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στη Δομή παροχής συσσιτίου ή στο Δημοτικό Λαχανόκηπο θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά, βάσει των οποίων θα διαμορφωθεί ο τελικός κατάλογος δικαιούχων.
Πληροφορίες, κατάθεση αιτήσεων και συγκέντρωση δικαιολογητικών Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 16.00 στις εξής διευθύνσεις:
-          Στo Γραφείο Διαμεσολάβησης του προγράμματος, Κωνσταντινουπόλεως 160 & Κλεισούρας, Αγ. Ανάργυροι,
-          Στο Δημοτικό Λαχανόκηπο του προγράμματος, Λ. Δημοκρατίας 61, Αγ. Ανάργυροι, και
-          Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του προγράμματος, Καμπόλη 31, Άνω Λιόσια
-          Στο πρώην Δημαρχείο Ζεφυρίου, Πλατεία Ηρώων
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 2611232, 210 2690899, 210 2482002
Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια αυτή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο του ΝΟΣΤΟΥ 2108815310.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.