Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέες εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Αθήνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Νέες εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Αθήνα

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, αφού παρέλαβε την Α.Π. 4685/19.8.2014 Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας έντεκα μηνών, αποφάσισε, με κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου στις 20.8.14, την έγκριση των νέων εγγραφών παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς για την περίοδο 2014-2015.
Οι πίνακες με τα ονόματα των νέων εγγραφών καθώς και των επανεγγραφών θα είναι αναρτημένοι:
· στο ισόγειο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Βρεφοκομείου, Ρόδου 181, Σεπόλια, από την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014,προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων κατά τις ώρες λειτουργίας της Υπηρεσίας (7:00- 18:00)
· στους Παιδικούς Σταθμούς από τη Δευτέρα1η Σεπτεμβρίου 2014, κατά τις ώρες λειτουργίας τους (7:00 - 16:00).
Πληροφορίες στο Τμήμα επιλογής αιτήσεων και παρακολούθησης εγγραφών, τηλέφωνο: 210 5150761

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.