Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΑΠΗ Δήμου Περιστερίου του μηνός Αυγούστου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Πρόγραμμα δράσεων των ΚΑΠΗ Δήμου Περιστερίου του μηνός Αυγούστου

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας (Γραφείο Υποστήριξης Τρίτης Ηλικίας) του Δήμου Περιστερίου ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων των Κ.Α.Π.Η. του μηνός Αυγούστου 2014:

Θαλάσσια μπάνια
Συνεχίζονται τα  θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ στην παραλία του Αγ. Παντελεήμονα - Μαραθώνα μέχρι τις 8 Αυγούστου. Τα ΚΑΠΗ που συμμετέχουν στα μπάνια αυτή την περίοδο είναι το 1ο,το 4ο και το 6ο.
Κατασκηνώσεις
Ξεκινάει το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για το 2014 , για τα μέλη των ΚΑΠΗ στον Αγ. Ανδρέα Αττικής, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.