Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πανσέληνος Αυγούστου σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία στην Αθήνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Πανσέληνος Αυγούστου σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία στην Αθήνα

photo: Jo Black
Μαγευτική και ξεχωριστή είναι πάντα η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος!!! Το ολόγιομο,  κατακόκκινο φεγγάρι του Αυγούστου, αποτελεί πόλο έλξης. Στις 10 Αυγούστου ημέρα της Πανσελήνου, οι Αρχαιολογικοί χώροι και τα Μουσεία, αποκτούν μια άλλη διάσταση υπό το φως του φεγγαριού και γίνονται τόπος συνάντησης, καθώς φιλοξενούν σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων. Σε όλη την Ελλάδα οι χώροι αυτοί παραμένουν ανοικτοί για το κοινό  έως αργά το βράδυ.
Στην Αθήνα , το Μουσείο Ακρόπολης, το Νομισματικό Μουσείο και το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης , επεκτείνουν –λόγω της ημέρας- το ωράριο  λειτουργίας τους και φιλοξενούν πολιτιστικές δράσεις.             
Συγκεκριμένα:
Μουσείο  Ακροπόλεως : Μουσική Εκδήλωση με τη μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας
Νομισματικό Μουσείο: Συναυλία " Τα φεγγάρια της Μεσογείου", Μ. Στρόφαλης, Φ. Χρήστου, Α.Τρούνι. Έναρξη:  21.00
Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης: Το Λουτρό των Αέρηδων θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από τις 8.00 έως τις  22.00Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.