Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: KAI NEA KATAΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ 14 ΩΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

KAI NEA KATAΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ 14 ΩΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων που υλοποιείται στη θαλάσσια περιοχή του Άγιου Ανδρέα Αττικής. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που κατοικούν στο Δήμο μας και είναι ηλικίας 6-12 ετών.
Η συμμετοχή των παιδιών στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η νέα κατασκηνωτική περίοδος είναι :
-B περίοδος : 14 Ιουλίου 2014 έως 28 Ιουλίου 2014 , 30 παιδιά
Υπενθυμίζουμε τις υπόλοιπες κατασκηνωτικές περιόδους:
 -Γ περίοδος : 01 Αυγούστου 2014 έως 16 Αυγούστου, 25 παιδιά
 -Δ περίοδος : 19 Αυγούστου 2014 έως 01 Σεπτεμβρίου, 25 παιδιά
Η υποβολή των αιτήσεων για την παραπάνω περίοδο ξεκινά την Παρασκευή 6 Ιουνίου και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουνίου στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (Ι.Μέρλα & Δημοκρατίας, 2ος όροφος), καθημερινά 08.30 – 14.30.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής :
 • Πρόσφατο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 • Μια μικρή φωτογραφία του παιδιού.
 • Ιατρική βεβαίωση υπογεγραμμένη από παιδίατρο, που θα αναγράφει ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές, του έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι εμβολιασμοί, δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα, και τέλος ότι μπορεί να συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης. Εάν το παιδί πάσχει από κάποιου είδους αλλεργία πρέπει να αναφερθεί στην ιατρική βεβαίωση.
 • Φωτοτυπία των εμβολίων που έχει κάνει το παιδί.
 • Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας χρειάζεται φωτοτυπία άδειας εργασίας, άδεια παραμονής ή διαβατήριο γονέα.
 • Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.
 • Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας χρειάζεται πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 • Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί ομογενούς οικογένειας και δεν υπάρχει πιστοποιητικό γέννησης, χρειάζεται φωτοτυπία κάρτα ομογενούς στην οποία να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης του παιδιού.
 • Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί διαζευγμένων γονέων, τότε χρειάζεται φωτοτυπία της επιμέλειας ή γονικής μέριμνας.
 • Λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ )βάσει του οποίου προκύπτει ο τόπος διαμονής.
 • Φωτοτυπία της ταυτότητας του γονέα
Πληροφορίες: Κεντεποζίδου Νατάσα και Τσιαμπόκαλου Ελένη, τηλ. Επικοινωνίας:
2132039921.
Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.