Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Θεατρική Παράσταση «Γυναίκες στα χιόνια»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Θεατρική Παράσταση «Γυναίκες στα χιόνια»

Το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 και ώρα 8:30 μ.μ., η θεατρική παρέα «Εν Πνοή Oμάδος» θα παρουσιάσει το έργο των Α. & Κ. Κούφαλη  «Γυναίκες στα χιόνια» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος»  (Κρήτης & Θεμιστοκλέους).
Η «Εν Πνοή Ομάδος»  είναι μία ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που αποτελείται από εθελοντές και δίνει αυτήν την παράσταση με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Συγκεκριμένα, αντί εισιτηρίου, όσοι έρθουν στο «Γ.Ρίτσος», εφόσον το επιθυμούν, θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα (κατά προτίμηση μακράς διαρκείας όπως λάδι, αλεύρι κτλ.) τα οποία και θα δοθούν στη συνέχεια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να στείλουν με την παρουσία και την προσφορά τους ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ανθρωπιάς και ελπίδας, παρακολουθώντας ταυτόχρονα μία παράσταση που οι συντελεστές της έχουν προετοιμάσει με ιδιαίτερη όρεξη και κέφι!


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.