Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μια μικρή νυχτερινή μουσική
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Μια μικρή νυχτερινή μουσική

Η φετινή συναυλία των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας και Προθεωρίας του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης είναι μία διαδρομή από την Μπαρόκ εποχή μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, με σταθμούς μουσικές μεγάλων συνθετών όπως Bach, Beethoven, Schubert, Stravinski, Debussy, Bartok. κα .. Αποσπάσματα από μεγάλα έργα έγιναν παιδικά τραγούδια για να βοηθήσουν παιδιά αλλά και μεγάλους στην προσέγγιση της ορχηστρικής μουσικής.
Την επιμέλεια της παρουσίασης έχει η Γιούλα Μιχαήλ, τους στίχους των τραγουδιών έγραψαν η Γιούλα Μιχαήλ και η Μαρία Ανδριανοπούλου. Τις ομάδες των παιδιών προετοίμασαν η Μαρία και η Πελίνα Ανδριανοπούλου, και η Γιάννα Βράτιμου. Τα παιδιά της Χορωδίας δίδαξαν η Ερη και η Ροδούλα Χαρδαλή. Τις ενορχηστρώσεις έκανε ο Παναγιώτης Δεληγιάννης που προετοίμασε και το μουσικό σύνολο των σπουδαστών που θα συμμετάσχει συνοδεύοντας την Χορωδία.
Κυριακή 15 Ιουνίου, ώρα 7:00 μ. μ. Θέατρο Πέτρας (Σκηνή Μίνως Βολανάκης).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.