Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αφιέρωμα στον Φέρεντς Πούσκας στην Αθήνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αφιέρωμα στον Φέρεντς Πούσκας στην Αθήνα

Έκθεση – αφιέρωμα προς τιμήν του «θρύλου» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Φέρεντς Πούσκας παρουσιάζουν ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ferenc Puskás Ουγγαρίας, από 3 έως 22 Ιουνίου 2014, στο Πνευματικό Κέντρο, αίθουσα «Κωνσταντίνος Π. Καβάφης».
Η έκθεση παρουσιάζει προσωπικά αντικείμενα, διπλώματα, φωτογραφίες, ιστορικά ημερολόγια και άλλα αντικείμενα  ή αναφορές στον μεγάλο άσο του παρελθόντος.
Ο ποδοσφαιριστής - φαινόμενο Φέρεντς Πούσκας (1927-2006) είναι ομολογουμένως ο πιο γνωστός Ούγγρος στον κόσμο και η αίγλη του διατηρείται αμείωτη μισό αιώνα τώρα. Οι μαγικές ντρίμπλες του και τα γκολ του με το αριστερό πόδι άφησαν εποχή. Ο «καλπάζων συνταγματάρχης», όπως ήταν το προσωνύμιό του, έγραψε χρυσές σελίδες με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ως προπονητής του Παναθηναϊκού χάρισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη μεγαλύτερη επιτυχία του σε συλλογικό επίπεδο.  Το 1971 οδήγησε τον ΠΑΟ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης στο Γουέμπλεϊ  (2 Ιουνίου), όπου στον τελικό ηττήθηκε με 2-0 από τον μεγάλο τότε Άγιαξ.
Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Παναθηναϊκού.
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Κωνσταντίνος Π. Καβάφης»:
Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 5284800, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 - 20.00, Κυριακή 10.00 - 14.00
Είσοδος ελεύθερη.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.