Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δευτέρα 2/6/2014 MORE THAN ANYTHING @ Μουσικό Στέκι Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Δευτέρα 2/6/2014 MORE THAN ANYTHING @ Μουσικό Στέκι Ιλίου

"Οι More Than Anything είναι ενα power τριο απο την Αθήνα...κινούνται στα μονοπάτια του σκληρού ψυχεδελικού ροκ,απ'τον Ιούνιο του 2000. Αποτελούνται απο τούς: Λευτέρη Ιωαννίδη (φωνή - κιθάρα),Κώστα Τσιμπό (μπάσσο) και Φίλιππο Ιωαννίδη (τύμπανα). Απο την πρώτη κιόλας στιγμή,δημιουργουν δικα τους τραγουδια,σε αγγλικο στιχο, με επιρροες απο το Rock των 60's,70's και 90's. Τον Ιανουάριο του 2001 ξεκινουν εμφανισεις σε Bars,Clubs και Μουσικές Σκηνές της Αθήνας..Το πρώτο δίμηνο του 2002 ηχογράφούν το demo τους.
Το φθινόπωρο του 2005 ξεκινουν συνεργασία με την εταιρεία Live Records και από Οκτώβριο εώς Δεκέμβριο 2005 ηχογραφουν το ντεμπούτο τους με τίτλο "Drink it",το οποίο κυκλοφόρει στις αρχές Φεβρουαρίου 2006. Το 2010 το "Drink it" επανεκδίδεται και επανακυκλοφορει απο την Decibel Storm σε Ελλάδα και Ευρωπη μέσω ιντερνετ (e-shops). Τον Μαιο του 2012 η μπάντα ηχογράφει τη νεα της δουλεια η οποία υπάρχει σε cd με τον τίτλο "Journey",απ τον Απρίλιο του 2013. Το "Journey" μπορειτε να το προμηθευθείτε από εμάς!(δεν κυκλοφορει στην αγορά)."
https://www.facebook.com/pages/More-Than-Anything/568352986518263?sk=timeline
Μουσικό Στέκι Ιλίου
 Αγ. Φανουρίου 99
 (2ος όροφος πολιτιστικού κέντρου Ιλίου)
Είσοδος ελεύθερη
 Ώρα 21:00 - 23:30


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.