Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέες εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Νέες εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών"

Σας γνωρίζουμε ότι οι αιτήσεις για νέες εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών  θα κατατίθενται από την Δευτέρα 2/6/2014 έως και την Πέμπτη 26/6/2014 στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (Ρόδου 181 & Σερήνου - Σεπόλια, 4ος όροφος Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου), σύμφωνα με αλφαβητικό πίνακα, βάσει επωνύμου.
Η σχετική ανακοίνωση με τον αλφαβητικό πίνακα, το έντυπο της αίτησης και το χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στο site του Δημοτικού
Βρεφοκομείου Αθηνών www.dbda.gr, στα ΚΕΠ και τα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων, και τέλος, σε κάθε Παιδικό Σταθμό του Βρεφοκομείου.

Αίτηση νέας Εγγραφής 2014-2015
Ανακοίνωση και αλφαβητικός πίνακας
Παιδικοί Σταθμοί, βρέφη και νήπια

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015
  • 2 Ιουνίου 2014 Έναρξη υποβολής αιτήσεων νέων εγγραφών στην Κεντρική Υπηρεσία
  • 26 Ιουνίου 2014 Λήξη περιόδου υποβολής αιτήσεων
  • 1 Ιουλίου 2014 Ανάρτηση πινάκων μοριοδότησης στους Π.Σ., στην Κεντρική Υπηρεσία του Δ.Β.Α.
  • 2 Ιουλίου έως 4 Ιουλίου 2014 Υποβολή ενστάσεων στο Πρωτόκολλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Δ.Β.Α. , επί των πινάκων μοριοδότησης.
  • Εντός 10-15 ημερών Ανάρτηση των οριστικών πινάκων αποτελεσμάτων στους Π.Σ., στην Κεντρική Υπηρεσία και στην ιστοσελίδα του Δ.Β.Α.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.