Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΕΙΑ 2014-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΕΙΑ 2014-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τα «ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΕΙΑ 2014», μια βιωματική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο της Ελιάς του Πεισίστρατου με δρώμενα και συμβολισμούς για την προβολή της πόλης, διοργανώνει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων. Η εκδήλωση που θα αφηγηθεί την ιστορία και τη δράση του Πεισίστρατου(560-527 π.χ) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου στις 19:00 πίσω από τον ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στο χώρο που βρίσκεται το μοναδικό αυτό διατηρητέο μνημείο της φύσης από τον ελαιώνα του Πεισίστρατου, η αρχαιότερη ελιά παγκοσμίως.
Αναλυτικά τα δρώμενα της εκδήλωσης:
07:00 Συμβολικός καθαρισμός και βάψιμο του περιβάλλοντος χώρου της Ελιάς από μαθητές του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων και κατοίκους της περιοχής
10:00 Κοπή κλαδιού από την Ελιά για τον εμβολιασμό νεαρών ελιών που θα δοθούν ως αναμνηστικό στους συντελεστές συμβολίζοντας την ιδέα των «ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΕΙΩΝ»
19:00 Έναρξη εκδηλώσεων-Χαιρετισμός
19:30 Ομιλίες στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπική Ιστορία Αγίων Αναργύρων»
20:30 Βραδιά Πολιτισμού και Διαλόγου υπό τη συνοδεία μουσικής και οίνου

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.