Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2014
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2014

«Όπου υπάρχει ανθρώπινη κοινωνία, εκδηλώνεται το ασυγκράτητο πνεύμα της παράστασης. Γέννημα της κοινότητας, φορά τις μάσκες και τα κοστούμια των διαφορετικών παραδόσεων μας. Χρησιμοποιεί τις γλώσσες, τους ρυθμούς και τις χειρονομίες μας, και καταργεί τον χώρο ανάμεσα μας.[...]Μαζευόμαστε για να θυμηθούμε, για να γελάσουμε και να σκεφτούμε. Για να μάθουμε, να επιβεβαιώσουμε και να φανταστούμε. Για να θαυμάσουμε τις τεχνικές επιδεξιότητες και για να ενσαρκώσουμε θεούς. Για να κοπεί σε όλους μας η ανάσα με την ικανότητά μας να αναγνωρίσουμε την ομορφιά, τη συμπόνια και τα τερατουργήματα. Ερχόμαστε για να ενεργοποιηθούμε και για να πάρουμε δύναμη.»
Μπρετ Μπέϊλι
Νοτιοαφρικανός θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και σκηνογράφος
Απόσπασμα από το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2014
Με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις από την Τετάρτη 7 Μαΐου, ανοίγει και φέτος η αυλαία για το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, που έχει θεσμοθετήσει και διοργανώνει ο Δήμος
Πετρούπολης. Συμμετέχουν θεατρικές ομάδες κάθε ηλικιακής βαθμίδας, και τα τμήματα πολιτισμού του Δήμου. Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει καθημερινά, η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας επιμένει να απαντά στην κρίση με πολιτισμό, με δημιουργικότητα, με συλλογικότητα.
Η μεγάλη αυτή διοργάνωση, που φέτος φιλοξενεί τριάντα δύο σχολεία της Πετρούπολης, και τις ομάδες χορού, θεάτρου και μουσικής προπαιδείας του Δήμου, απλώνεται χρονικά από τις αρχές Μαΐου έως τις αρχές Ιουλίου, και φιλοξενείται στο Θέατρο Πέτρας και στις αίθουσες εκδηλώσεων των σχολείων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Από 07.05.2014 έως  02.07.2014

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.