Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φιλικός Αγώνας Μπάσκετ Ολυμπιονικών και Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Φιλικός Αγώνας Μπάσκετ Ολυμπιονικών και Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Φιλικό Αγώνα Μπάσκετ μεταξύ Ελλήνων Ολυμπιονικών και Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Απρίλιου 2014 και ώρα 11.00 στο Κλειστό Γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι (Τζων Κέννεντυ και Γιαννιτσών).
Συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΣΠΑΚΕ) και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο μεγάλος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ο οποίος θα ανακηρυχτεί σε επίτιμο μέλος του ΣΕΟ.
Η συμμετοχή όλων μπορεί να σώσει ζωές!
Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στη γενικότερη εκστρατεία «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ», που έχει εκπονήσει ο ΣΕΟ για τη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού για τη νέα τράπεζα μυελού των οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αξία της εθελοντικής προσφοράς και το απλό της διαδικασίας της κατάθεσης δείγματος σάλιου σε ειδική κινητή μονάδα, που θα βρίσκεται εντός του γηπέδου.
Είσοδος Ελεύθερη. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.