Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 40η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πετρούπολης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

40η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πετρούπολης

Με σύνθημα κάθε «Δημότης και Αιμοδότης», σας καλούμε να πάρετε μέρος στην 40η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνει ο Δήμος μας την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στην Στέγη Πολιτισμού (Γιάννης Ρίτσος) (Αγ. Δημητρίου 88Α και Αθ. Διάκου) και ώρα 9:00π.μ. εως 14:00μ.μ.
Οι λόγοι συμμετοχής σ' αυτή την πράξη αλληλεγγύης είναι πολλοί. Για να νιώσουμε την χαρά της προσφοράς, να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, να είμαστε εξασφαλισμένοι, αν σε μια δύσκολη στιγμή χρειαστούμε αίμα, αλλά κυρίως επειδή η προσφορά είναι στο αίμα και στην ανθρώπινη υπόστασή μας.
Δίνοντας λίγο αίμα, σώζουμε μια ζωή, άνευ κόστους και κινδύνου. Κάνουμε την κοινωνική προσφορά, πράξη ανθρωπιάς.
Συνεχίζουμε, λοιπόν την προσπάθεια και περιμένουμε με χαρά να υποδεχτούμε όλους τους εθελοντές (παλιούς και νέους).
Η συμμετοχή σας σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε για μια ακόμη φορά και θα είστε δίπλα μας και σε αυτή την προσπάθειαΠροσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.