Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Ακαδημία Πολιτών Αγίων Αναργύρων – Καματερού σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα: «Άραγε είμαστε μόνοι στο Σύμπαν;»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η Ακαδημία Πολιτών Αγίων Αναργύρων – Καματερού σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα: «Άραγε είμαστε μόνοι στο Σύμπαν;»

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 στις  19:00 μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου(απέναντι από τον Ναό Αγίων Αναργύρων)
Ο   Μαθηματικός – Αστροφυσικός, Καθ. Σχολής Ικάρων και τ. Σχολικός Σύμβουλος Δρ. Μιχαήλ Χρυσοβέργης θα επιχειρήσει να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα που απασχολεί τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από αρχαιοτάτων χρόνων ΄Ελληνες σπουδαίοι Φιλόσοφοι όπως ο
Αναξαγόρας ο Λεύκιππος ο Δημόκριτος και ο Επίκουρος πίστευαν στην ύπαρξη απείρων κόσμων, αλλά το φιλοσοφικό αυτό πρόβλημα απασχόλησε πολλούς διανοητές και μετά την επικράτηση του Χριστιανισμού με τραγικά πολλές φορές αποτελέσματα. Σήμερα περισσότερο από άλλοτε η μεγάλη αυτή αναζήτηση της ύπαρξης ζωής και αλλού, απασχολεί τους επιστήμονες οι οποίοι χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα της σύγχρονης Αστρονομίας προσπαθούν να δώσουν απάντηση


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.