Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού στο πλαίσιο των προγραμμάτων του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων -Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), και σε συνεργασία με το Δίκτυο «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ», υλοποιεί  εκστρατεία πρόληψης καρκίνου του παχέος εντέρου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού.
Ο καρκίνος του παχέος εντέρου, ο οποίος συνιστά σήμερα τον 3ο συχνότερο καρκίνο που διαγιγνώσκεται στον αναπτυγμένο κόσμο, δεν συνοδεύεται από συμπτώματα στα πρώιμα στάδια και ως εκ τούτου, δυστυχώς, πολλές περιπτώσεις παραμένουν αδιάγνωστες μέχρι την εξάπλωση του. Στόχος της συγκεκριμένης εκστρατείας, είναι μέσω της ειδικής εξέτασης για την ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα, να προληφθεί.
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε  δημότες ηλικίας 50-75 ετών και θα διεξαχθεί τη χρονική περίοδο από 31 Μαρτίου μέχρι 12 Απριλίου 2014.
Οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας:213 2039921 και 213 2039925 ή να επισκέπτονται τη μονάδα της Βιοϊατρικής που βρίσκεται στην περιοχή τους καθημερινά χωρίς ραντεβού από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6966100 Όμιλος «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ»

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.