Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διαγωνισμός Κόμικς για τους μαθητές των Γυμνασίων του δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Διαγωνισμός Κόμικς για τους μαθητές των Γυμνασίων του δήμου Αθηναίων

Φεστιβάλ Κόμικς για μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης των Γυμνασίων του δήμου Αθηναίων με θέμα: «Μια σκηνή στους δρόμους της γειτονιάς μου», διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, θέλοντας οι μαθητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις ανησυχίες τους μέσω των κόμικς.
Οι μαθητές καλούνται  να σχεδιάσουν μια σκηνή από τους δρόμους της γειτονιάς τους,  αποτυπώνοντάς την σε μικρά καρέ και να γίνουν δημιουργοί, σχολιάζοντας θετικά, αρνητικά ή και καυστικά τη σύγχρονη πραγματικότητα. Η ιστορία που θα αφηγούνται θα καλύπτει κατά προτίμηση μία (1) έως τρείς (3) σελίδες Α4.
Η επιτροπή  που θα αξιολογήσει όλα τα έργα των συμμετεχόντων  αποτελείται από έμπειρους κομίστες οι οποίοι είναι: Πέτρος Ζερβός, Παναγιώτης Μητσομπόνος, Γιώργος Γούσης και η δημοσιογράφος Ρούλα Γεωργακοπούλου.
Το διαγωνισμό θα συντονίζει ο συγγραφέας: Σωτήρης Δημητρίου.
Θα βραβευθούν οι  τρείς καλύτερες συμμετοχές και θα δοθούν δέκα έπαινοι στους υπόλοιπους που θα ξεχωρίσουν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης των Γυμνασίων του Δήμου Αθηναίων.
Οι κομίστες Παν. Μητσομπόνος και Γιώργος Γούσης θα περιμένουν τους μαθητές την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) στην αίθ. «Κων/νος Καβάφης», για να διευκρινίσουν τυχόν απορίες των μαθητών σε τεχνικά θέματα.
Η κατάθεση του (πρωτοτύπου) έργου μπορεί να γίνει από 17 Μαρτίου έως 24 Απριλίου 2014.   Η ημερομηνία κατάθεσης ή ταχυδρόμησης του φακέλου θεωρείται η ημερομηνία συμμετοχής  στον διαγωνισμό. Ο  φάκελος  συμμετοχής  θα πρέπει να  περιέχει το πρωτότυπο  σχέδιο, στην πίσω σελίδα του οποίου θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μαθητή, το Γυμνάσιο, η τάξη και τηλέφωνο  επικοινωνίας, καθώς και Υπεύθυνη Δήλωση Ν.1599/ 1986 του γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή ότι  συμφωνεί για τη συμμετοχή του μαθητή  στον διαγωνισμό. Η επιλογή των έργων από την επιτροπή θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Απριλίου, οπότε και θα ειδοποιηθούν οι μαθητές των οποίων τα σχέδια θα ξεχωρίσουν για να παρευρεθούν σε ειδική τελετή απονομής που θα οργανώσει ο ΟΠΑΝΔΑ την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) και ώρα 11:00 π.μ..
Πληροφορίες: Τμήμα Σχεδιασμού Ανάπτυξης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στις κ.κ. Έφη Χαντζή και Νίκη Δούκα , τηλ: 210-5284859 από 10:00 π.μ. έως 15:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.