Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αγώνας δρόμου 5χιλ-«RUN FOR PEACE: FROM ACROPOLIS TO BABYLON»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Αγώνας δρόμου 5χιλ-«RUN FOR PEACE: FROM ACROPOLIS TO BABYLON»

Αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων,υπό τον τίτλο «Run for Peace: From Acropolis to Babylon», οργανώνουν την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στο κέντρο της Αθήνας, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Ιράκ.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες διέρχεται από τις οδούς:  Ερμού - Αγ. Ασωμάτων -Αποστόλου Παύλου - Διονυσίου Αρεοπαγίτου -  Στροφή αριστερά στην Θεωρίας -Πρυτανείου - Στράτωνος - Θρασύλου - Διονυσίου Αρεοπαγίτου (κόμβος Ακρόπολης) -Αποστόλου Παύλου - Αγ. Ασωμάτων - Ερμού.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού  και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με συμβολικό ποσό εγγραφής 7€ ανά δρομέα.
Τα έσοδα και οι δωρεές θα διατεθούν υπέρ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής για το Παράρτημα Βούλας και του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.
Ο αγώνας έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει  την κοινωνία για τη διαχρονική αξία της ειρήνης.
Εγγραφές στην ιστοσελίδα www.runforpeace.info 
Αφετηρία- τερματισμός: Οδός Ερμού  (πάρκο έναντι Τεχνόπολις)
Ώρα έναρξης: 09.30



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.