Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού

15+ διαφορετικές αντι-ΛΗΨΕΙΣ του χώρου, του χρόνου, της φύσης ,των ανθρώπων, των συναισθημάτων. Ματιές διαφορετικές, εστιασμένες σε πρόσωπα, αγαπημένα, σε πρόσωπα άγνωστα, στο περιβάλλον, σε σημάδια του χρόνου, με τον τρόπο που ό κάθε καλλιτέχνης αντιλαμβάνεται και εκφράζει μέσα από τα έργα του. 15+ σπουδαστές στο Εργαστήρι Τέχνης Κορυδαλλού παρουσιάζουν τη δουλειά τους στα πλαίσια της έκθεσης που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού.
Συμμετέχουν: Τάσος Διονυσάτος, Ράνια Ζαννιά, Φώτης Θεοδωρακόπουλος, Κωνσταντίνος Θωμαϊδης, Δήμητρα Καββαδά, Σωκράτης Κελαϊδήτης, Καίτη Κουκούλη, Γιώτα, Νικολαϊδη Ηλίας Νικολάου, Μιρέλα Νοβάκεβιτς, Νατάσα,Δαβιδέλη, Έφη Ρουφαγάλα, Ηλίας Τζιράκης, Γιώργος Τσίγκας, Βίκυ Φρακολάκη.
Καλλιτεχνική επιμέλεια/ Καθηγητής: Χρίστος Σιμάτος. 
Εγκαίνια, Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 7.30μ.μ. στον Χώρο Τέχνης "Κ" του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού.
Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού αποτελούν έναν από τους πιο δημιουργικούς θεσμούς στην πόλη. Μέλος του δικτύου εικαστικών εργαστηρίων του Υπουργείου Πολιτισμού, το εργαστήριο δεν σταμάτησε να παρουσιάζει συνεχώς νέες εικαστικές προτάσεις, να διευρύνει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τόσο εντός του πλαισίου της Σχολής, όσο και να «παρεμβαίνει» δημιουργικά στα δρώμενα της πόλης μας. Στο τμήμα φωτογραφίας των ΕΡΤΕΚΟ διδάσκεται η επεξεργασία ψηφιακής εικόνας, η χρήση των φακών, ο σκοτεινός θάλαμος, οι τεχνικές της ασπρόμαυρης και της έγχρωμης φωτογραφίας, η αισθητική του φωτογραφικού κάδρου.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.