Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συμβεβλημένοι ιατροί ΕΟΠΥΥ στούς δήμους της Δυτικής Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συμβεβλημένοι ιατροί ΕΟΠΥΥ στούς δήμους της Δυτικής Αθήνας

 Ο Δήμος Αιγάλεω
Ενημέρωση πολιτών αναφορικά με τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς του Αιγάλεω
Ο Δήμος Αιγάλεω δημοσίευσε κατάλογο με τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς της Δήμου . Η Δημοσίευση έγινε με σκοπό  να μην δημιουργηθούν κενά ενημέρωσης και πληροφόρησης των ασφαλισμένων και προβλήματα πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των Μονάδων υγείας για περίπου ένα μήνα.      
Κατάλογος συμβεβλημένων ιατρών ΑιγάλεωΟδηγος Παρεχόμενων Υπηρεσιών

Δήμος Χαϊδαρίου Συμβεβλημένοι ιατροί ΕΟΠΥΥ
Ο Δήμος Χαϊδαρίου, σε συνέχεια σχετικού εγγράφου του ΕΟΠΥΥ, ενημερώνει τους πολίτες με τον σχετικό συνημμένο κατάλογο, για τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς.
Στο φύλλο ένα βλέπετε τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς σε ολόκληρη την Αττική και στο φύλλο δύο τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς στο Χαϊδάρι
 Κατάλογος συμβεβλημένων ιατρών Χαϊδαρίου

Δήμος Περιστερίου: Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ
Ο Δήμος Περιστερίου δημοσιεύει τη λίστα των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠYΥ που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του, προκειμένου να μη δημιουργηθούν κενά ενημέρωσης και πληροφόρησης των ασφαλισμένων και προβλήματα πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των Μονάδων Υγείας για περίπου ένα μήνα.
Λίστα Ιατρών - Αττικής - Περιστέρι (doc)
Λίστα Ιατρών - Αττικής - Περιστέρι (pdf)
 Λίστα Ιατρών - Αττική - Περιστέρι (exls)

Δήμος Ιλίου  Συμβεβλημένοι ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ στο Δήμο Ιλίου
Σύμφωνα με το αρ. πρ. οικ. 7576/20.02.2014 έγγραφο του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας – Ε.Ο.Π.Υ.Υ., αναρτούμε τον πίνακα των συμβεβλημένων ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ στο Δήμο Ιλίου, λόγω αναστολής της λειτουργίας των Μονάδων Υγείας.
Κατάλογος συμβεβλημένων ιατρών Δήμου Ιλίου

Δείτε εδώ :
ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.