Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμο Αχαρνών: Ξεκινάει το πρόγραμμα: Αθληση για Ολους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δήμο Αχαρνών: Ξεκινάει το πρόγραμμα: Αθληση για Ολους

Με σκοπό τη δια βίου άθληση για την ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου απέναντι στο σύχρονο τρόπο ζωής ο αθλητισμός για όλους επανέρχεται στο Δήμο Αχαρνών!
Ο αθλητισμός για όλους είναι μια διαδικασία που αντικαθιστά το παιχνίδι μιας εποχής που γινόταν ελεύθερα στις αλάνες! Σήμερα που αυτές έχουν εξαφανιστεί και δεν υπάρχει πια χώρος και ασφάλεια για ελεύθερο παιχνίδι στις γειτονιές ο “αθλητισμός για όλους” λειτουργεί ως η απάντηση στο νέο τρόπο ζωής μας!
Η άθληση γενικά επιδρά θετικά στην προσωπικότητά, αφού διδάσκει την αυτοπειθαρχία και την ομαδικότητα. Αυτές οι ώρες άθλησης αποτελούν στιγμές χαλάρωσης, χαράς και διασκέδασης.
Στους εφήβους, ο αθλητισμός εμπνέει υγιή πρότυπα συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα να τους απομακρύνει από τις διάφορες καταχρήσεις που μαστίζουν την κοινωνία.
Στην ευαίσθητη Τρίτη Ηλικία συμβάλει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, στην ευεξία και στην βελτίωση της φυσικής και ψυχικής κατάστασης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Δημοτική Φροντίδα (Ν.Π.Δ.Δ.) του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Γ.Γ.Α, υλοποιoύν για την περίοδο 2013-2014 πρoγράμματα «Αθλησης για όλους» Π.Α.γ.Ο.
Σκοπός μας είναι να εντάξουμε στην καθημερινότητα του πολίτη ανεξαρτήτου ηλικίας την άθληση, η οποία συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τα αθλήματα που θα υλοποιηθούν είναι:
• Μπάσκετ
• Ποδόσφαιρο
• Βόλεϊ
• Τένις
• Τένις Ενηλίκων
• Αεροβική Γυναικών
• Αεροβική στην Τρίτη Ηλικία
• Tae-kwon-do
• Ειδική Φυσική Αγωγή

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 04-03-2014
Κόστος Συμμετοχής ανά ¶θλημα 10€ το μήνα
Δικαιολογητικά Εγγραφής:
Βεβαίωση Ιατρού.
Φωτογραφία.
Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα γραφεία της Δημοτικής Φροντίδας (Ν.Π.Δ.Δ.) του Δήμου Αχαρνών, στα τηλ: 210-2406630, 210-2477900, στην οδό Αγ. Τριάδος 39.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.