Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Γυναικείες κουβέντες» - Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στη γυναίκα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

«Γυναικείες κουβέντες» - Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στη γυναίκα

Τη γυναίκα που δίνει ζωή, τη γυναίκα που δημιουργεί, τη γυναίκα που εμπνέει, τη γυναίκα που τολμά και απελευθερώνεται καλωσορίζει με σεβασμό και αγάπη ο Δήμος Περιστερίου σε μια μουσική βραδιά με τίτλο: «Γυναικείες κουβέντες», το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 19.30 στο Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Καραθεοδωρή & Εθν. Αντιστάσεως).
Επί σκηνής θα βρίσκονται τρεις γυναίκες του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου, οι κυρίες Μαίρη Έσπερ, Άννα Καραγεωργιάδου και Δέσποινα Στεφανίδου, ενώ τιμητικά θα συμμετάσχει η κα Άννα Κυρανά. H είσοδος είναι ελεύθερη. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.