Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Ψυχή δε Γερνά: Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής στην Τρίτη Ηλικία» Διημερίδα ενημέρωσης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η Ψυχή δε Γερνά: Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής στην Τρίτη Ηλικία» Διημερίδα ενημέρωσης

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας, σας προσκαλούν στη διημερίδα «Η Ψυχή δε γερνά: Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής στην Τρίτη Ηλικία». Διοργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας στην Αττική (ΕΣΠΑ 2007-2013). Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2014 (Ώρες: 10:00-13:00) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4).
Γενικοί σκοποί του Προγράμματος είναι η αλλαγή της στάσης της κοινότητας απέναντι στην ψυχική νόσο και η προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, η προαγωγή της ψυχικής υγείας του πληθυσμού και η πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, καθώς και η ψυχοκοινωνική επανένταξη των ψυχικά ασθενών στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης που επιτελείται στη χώρα. Ειδικοί στόχοι της διημερίδας είναι η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας σε θέματα ψυχικής υγείας που αφορούν στην ηλικιακή τους ομάδα, μέσα από θεωρητική εισήγηση και βιωματικό δρώμενο. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Πληροφορίες στα τηλέφωνα των Κοινωνικών Υπηρεσιών: 210 4954814 & 210 4958947. Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ekpse.gr.








Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.