Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συμμετέχω, στηρίζω, είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Συμμετέχω, στηρίζω, είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ

photo: Jo Black
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου σε μία προσπάθεια να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες δημοτών μας, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, έχει δημιουργήσει και λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο «Τράπεζα Τροφίμων» με σκοπό τη σταθερή και αδιάλειπτη τροφοδοσία περίπου 600 οικογενειών με βασικά καταναλωτικά αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης
Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε την αρωγή και τη συμπαράσταση της Αγοράς του Χαϊδαρίου με όποιον τρόπο κρίνετε εσείς ότι μπορείτε να μας βοηθήσετε.
Η Κοινωνική Υπηρεσία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυ προστασίας για τις οικονομικά ευπαθείς ομάδες, αποδεικνύοντας ότι ενωμένοι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα, δείχνοντας ότι πάνω απ’ όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Θέλουμε να είστε βέβαιοι, ότι κάθε βοήθεια από την μεριά σας, αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Οι υπηρεσίες του Δήμου Χαϊδαρίου και οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Δήμου, γνωρίζουν τις οικογένειες, τους ανέργους και τους άπορους που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη και φροντίζουμε ώστε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης να φτάνουν εγκαίρως στο σπίτι τους.
Παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε για τις ποσότητες και το είδος της προσφοράς σας μέχρι 15 Νοεμβρίου 2013. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 213-2047249 και 250 και στο e-mail: koinwnikopantopwleio@gmail.com.

Δείτε εδώ τα κοινωνικά παντοπωλεία της Δυτικής Αθήνας
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.