Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τουρνουά μπάσκετ "3με3" στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2013
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Τουρνουά μπάσκετ "3με3" στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2013

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ «3 με 3» στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2013, με σκοπό όχι μόνο την άθληση των παιδιών, αλλά και τη διασκέδασή τους.
Το τουρνουά «3 με 3» αποτελεί επίσημη δράση της Ομοσπονδίας στην οποία πολλά παιδιά έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους, διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία από το 1999, ενώ είναι ενταγμένο στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ.Τα παιδιά στα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης θα δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες σε συνεργασία με τους γυμναστές και θα πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά που θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και πολύ δράση.
Για δύο ημέρες, 23 και 24 Νοεμβρίου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους, σε καταξιωμένους προπονητές και μπασκετμπολίστες που θα παραβρεθούν, μιας και η όλη διοργάνωση γίνεται από την Ομοσπονδία.
Το τουρνουά μπάσκετ «3 με 3» είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση του Δήμου Χαϊδαρίου στο μπάσκετ. Για να φτάσουμε όμως σε μία επίσημη διοργάνωση από την Ομοσπονδία θα πρέπει να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί πριν από περίπου 6 μήνες ένα τουρνουά μπάσκετ για παιδιά Δημοτικών Σχολείων που είχε στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και είχε συνδυαστεί και με μία Κοινωνική Δράση, τη συλλογή τροφίμων προς ενίσχυση της «Τράπεζας Τροφίμων».
Οι αγώνες του τουρνουά μπάσκετ «3 με 3» θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Χρήστος Αγγουράκης» στο Δάσος Χαϊδαρίου.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.