Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ξεκίνησαν κανονικά τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, που για μια ακόμη χρονιά προσφέρει δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της πόλης, πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες από εθελοντές καθηγητές της πόλης μας σε όλα τα Λύκεια των Αγίων Αναργύρων, καθώς και στο 1ο και 2ο Λύκειο Καματερού.
Αιτήσεις συμμετοχής εξακολουθούν να γίνονται δεκτές στα Λύκεια όπου φοιτούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές.
Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης συγχαίρει για άλλη μια φορά τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και εκφράζει τις ευχαριστίες του για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς.
Οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στα Λύκεια της πόλης για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα διεξαγωγής των μαθημάτων.

Δείτε εδώ την ανάρτηση για τα:
 Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
Κοινωνικά Φροντιστήρια στη Δυτική Αθήνα


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.