Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Πετρούπολης: Εγκαίνια Στέγης Πολιτισμού «Γιάννης Ρίτσος».
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Δήμος Πετρούπολης: Εγκαίνια Στέγης Πολιτισμού «Γιάννης Ρίτσος».

Ο Δήμος Πετρούπολης εγκαινιάζει τη νέα λειτουργία του ιδιόκτητου νεοκλασικού κτιρίου επί των οδών Αγ. Δημητρίου και Αθ. Διάκου, δημιουργώντας στην πόλη έναν νέο χώρο πολιτισμού. Το κτίριο θα στεγάζει πολιτιστικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, ομιλίες και διαλέξεις, ενώ εκεί θα τελούνται και οι πολιτικοί γάμοι. Τιμώντας τον σπουδαίο μας ποιητή, το κτίριο θα ονομάζεται Στέγη Πολιτισμού «Γιάννης Ρίτσος».
Η εκδήλωση για τα εγκαίνια περιλαμβάνει μια συνοπτική παρουσίαση της ζωής και του έργου του Ρίτσου, απαγγελία ποιημάτων του από σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Πέτρας» του Δήμου Πετρούπολης, προβολή φωτογραφιών και χειρογράφων του ποιητή, και μουσική από το Σύνολο Φλάουτων του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης.
Σάββατο 9 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Στέγη Πολιτισμού «Γιάννης Ρίτσος»
Αγ. Δημητρίου 88Α και Αθ. Διάκου
132 31 Πετρούπολη
Τηλέφωνο: 210 5065885

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.