Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών Δήμου Πετρούπολης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών Δήμου Πετρούπολης

Δήμος Πετρούπολης: Καλοκαιρινοί Παιδότοποι - Αθλοπαιδιές 2013. 
Ξεκινάνε τη Δευτέρα, οι εγγραφές για τις καλοκαιρινές δράσεις του Δήμου μας που απευθύνονται στα παιδιά της Πετρούπολης.

Α. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ
 Ο Δήμος Πετρούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει για τρίτη χρονιά τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους γονείς που εργάζονται και αγωνιούν για τα παιδιά τους.
Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι οικογένειες της Πετρούπολης, η Δημοτική αρχή στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός με το πρόγραμμα
δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, με σεβασμό στις ανάγκες τους για παιχνίδι, δημιουργική έκφραση και επικοινωνία.
  • Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και απευθύνεται στους κατοίκους της Πετρούπολης.
  • Η διάρκειά του είναι 4 εβδομάδες: από 25 Ιούνη έως 19 Ιούλη.
  • Θα λειτουργήσει σε 3 σχολεία της πόλης μας, 2ο ,7ο Δημοτικό και 1ο Λύκειο και θα φιλοξενήσει παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002 έως και το 2007.
  • Υπεύθυνοι θα είναι παιδαγωγοί και καθηγητές ειδικοτήτων σε ομάδες 20 παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους.
  • Το πρόγραμμα δεν το αναλαμβάνει ιδιωτική εταιρεία, αλλά για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης.
  • Προτεραιότητα στις εγγραφές θα έχουν τα παιδιά των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς ή ο ένας γονέας, σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας.
Για την εγγραφή θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου φόρμα αίτησης ή θα την παραλάβετε από τα σχολεία των παιδιών σας, την οποία αφού συμπληρώσετε, θα την καταθέσετε στα γραφεία της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Πετρούπολης. Συνοδευτικά έγγραφα:
  1. Πιστοποιητικό γεννήσεως
  2. Βεβαιώσεις εργασίας, από την εργασία και των δύο γονέων, ή του ενός σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας, ή μισθοδοσία τελευταίας περιόδου.
  3. Φωτοαντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ
  4. Επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί την μονογονεϊκή οικογένεια
  5. Βεβαίωση γιατρού για δυνατότητα συμμετοχής του παιδιού σε αθλητικές δραστηριότητες.
Αιτήσεις με όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά, θα γίνονται δεκτές:
1.Έντυπα στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου επί της οδού Κρήτης 2, για το διάστημα από 3/6 έως και 7/6/2013, 9:00π.μ - 14:00μ.μ στον 2ο όροφο
ή
2.Ηλεκτρονικά στην διεύθυνση protovathmia@petroupoli.gov.gr ΠΡΟΣΟΧΗ όλα τα έγγραφα θα πρέπει να είναι σαρωμένα (scanner).
ή
3.Με τηλεομοιότυπο (fax) στο νούμερο 210 5065885
ΠΡΟΣΟΧΗ στις δύο τελευταίες περιπτώσεις υποβολής της αίτησης αν στις επόμενες 24 ώρες από την αποστολή της δεν λάβετε απάντηση με τον αριθμό πρωτοκόλλου θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 5050129 και 210 5050706.
Σας ενημερώνουμε επίσης πως την Πέμπτη 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των γονιών με τους υπευθύνους του Δήμου στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου, Λ. Πετρουπόλεως 168, στις 19:30μμ

Για να δείτε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, πατήστε ΕΔΩ.


 Β. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει για τρίτη χρονιά, τις «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ».
Στόχος μας, είναι η επαφή των παιδιών με κάποια βασικά αθλήματα και η ανάπτυξη και καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού, καθώς και η ανάδειξη και διάδοση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, γεμάτο με παιχνίδια κοινωνικοποίησης και ομαδικότητας.
Απευθύνεται σε παιδιά της Πετρούπολης που έχουν γεννηθεί από το 2001 έως το 2007, και θα λειτουργήσει στο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς», καθώς και στο Κολυμβητήριο.
Θα πραγματοποιηθούν δύο αθλητικές περίοδοι:
1. Από 25 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου
2. Από 15 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου
Τα παιδιά που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με αθλήματα, όπως κολύμβηση, καλαθοσφαίριση, ποδόσφαιρο, πετοσφαίριση, χειροσφαίριση, κλπ.
Στα παιδιά θα παρέχεται το δεκατιανό (σάντουιτς και χυμός) και θα δοθούν και δύο μπλουζάκια (t- shirts).
Δικαιολογητικά συμμετοχής:
  • αίτηση εγγραφής.
  • πιστοποιητικό γέννησης.
  • βεβαίωση εργοδότη ότι ο γονέας (ή οι γονείς) εργάζονται.
  • Λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ, που να πιστοποιεί τη διεύθυνση κατοικίας.
  • Φωτογραφία του παιδιού.
  • Ιατρική βεβαίωση, για γυμναστική και κολυμβητήριο.
Οι εγγραφές θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς», από την Δευτέρα 3 Ιουνίου έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου, κατά τις ώρες: 10.00 – 14.00 και 17.00 – 20.00.
Για να  δείτε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, πατήστε ΕΔΩ.
  

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.