Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Ιουνίου - Ιουλίου 2013
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Ιουνίου - Ιουλίου 2013

IΛΙΑ 2013
Παρασκευή 31/5, Σάββατο 1/6, Κυριακή 2/6, Δευτέρα 3/6 και Τρίτη 4/6
Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής, ώρα: 7.00 μ.μ.
(Αν. Παπανδρέου & Ισιδώρας
Παρασκευή 31/5/2013, Θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των διαγωνισμών φωτογραφίας  και video , που διενεργήθηκε μεταξύ των γυμνασίων της πόλης. Θα εκτεθούν οι καλύτερες φωτογραφίες, θα προβληθούν τα video των σχολείων και θα απονεμηθούν τα βραβεία.
Σάββατο 1/6/2013 , Οι εθνικοτοπικοί  και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης,  θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.
Κυριακή 2/6/2013 : Τα αθλητικά τμήματα του ΔΗ.ΚΕ.Π.Α. και αθλητικοί σύλλογοι της πόλης Θα παρουσιάσουν την δουλειά τους
Δευτέρα 3/6/2013 : Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού παραμυθιού θα απονεμηθούν τα βραβεία ενώ το πρώτο βραβείο θα θεατρικοποιηθεί και θα παρουσιαστεί εκείνο το βράδυ.
Τρίτη 4/6/2013 : Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και πολιτιστικοί σύλλογοι, θα χορέψουν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς.

Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου      ΘΕΑΤΡΟ
«Μια συνηθισμένη μέρα»
Από τον πολιτιστικό θεατρικό σύλλογο «Ερωτέχνες»
Κατά πόσο είμαστε σίγουροι ότι η αυριανή μας μέρα θα είναι ίδια ή παρόμοια, με τη σημερινή; Μπορεί ένα αναπάντεχο γεγονός κι η απόφαση μιας στιγμής να αλλάξει τη ζωή τη δική μας και των γύρω μας; Φτάνει μια μέρα που ξεκίνησε σαν όλες τις άλλες να φέρει αυτήν την αλλαγή; 11 συνηθισμένοι άνθρωποι μιας συνηθισμένης επαρχιακής πόλης θα ζήσουν «μια συνηθισμένη μέρα»..
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 8.30 μ.μ.
Τρίτη 4 & Τετάρτη 5  Ιουνίου        ΘΕΑΤΡΟ
 "Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα" του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα
Από τη Νεανική σκηνή «Ονειροβάτες»
Άνθρωποι-κούκλες ή κουκλάκια-άνθρωποι νικούν με τη δύναμη του Έρωτα το Φόβο και τη Βία! Γραμμένο αρχικά για το κουκλοθέατρο το έργο αυτό του μεγάλου Λόρκα πέρασε γρήγορα στο παγκόσμιο ρεπερτόριο του θεάτρου ενηλίκων για το σπανιόλικο πάθος,το πανανθρώπινο αίσθημα και την απαράμιλλη ποιητική  κομψότητα που το διακρίνουν. Την παράσταση των 'Ονειροβατών" ντύνουν μουσικά τραγούδια συνδεδεμένα με το έργο, που έχουν αφήσει εποχή στην ελληνική δισκογραφία μελοποιημένης ποίησης.
Μετάφραση: Ιουλία Ιατρίδου. Σκηνοθεσία: Δήμητρα Χριστοδούλου. Σκηνικά: Δ. Μανωλέλης - Π. Μιχαλάτος. Κουστούμια: Μαρία Τσονάκα.
Θέατρο πάρκου  «Αντώνης Τρίτσης» ώρα: 9.00 μ.μ.


Από Παρασκευή 7 έως Τετάρτη 26 Ιουνίου  1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ      
Το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού & Άθλησης διαπιστώνοντας την πλούσια σχολική θεατρική παραγωγή, αποφάσισε με πολύ αγάπη, να παρουσιάσει στο κοινό, τις δημιουργίες των παιδιών.
στο θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μμ 

Πρόγραμμα

Παρασκευή 7 Ιουνίου    ΘΕΑΤΡΟ
Από το Δ3 του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου.
 «Τα παιδιά παίζουν Λυσιστράτη»
Πρόκειται για μια διασκευή της κωμωδίας «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη. Το έργο διαδραματίζεται στην αρχαία Αθήνα κατά την περίοδο του πελοποννησιακού πολέμου. Οι γυναίκες με επικεφαλής τη Λυσιστράτη αποφασίζουν να σταματήσουν τον πόλεμο και να ξαναφέρουν την ειρήνη στον τόπο τους. Η Αθηναία Κλεονίκη, η νεαρή Μυρρίνη, η Σπαρτιάτισσα Λαμπιτώ και πολλές άλλες θα τη βοηθήσουν στα σχέδιά της. Θα καταφέρει άραγε η Λυσιστράτη να συμφιλιώσει Αθηναίους και Σπαρτιάτες και να τερματίσει τον πόλεμο; Τα παιδιά θα δώσουν μια ευρηματική λύση σ’ αυτό το ερώτημα.
Θέατρο Παλατιανής, ώρα 9.00  μμ.

Τετάρτη 12 Ιουνίου
14ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου
«Με την Ανέμη των Παραμυθιών» 
και...με τον άνεμο να φυσά από τη μεριά της Ανατολικής Ρούμελης, οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου παρουσιάζουν τα λαϊκά παραμύθια "Οι Καλότυχες" (ΣΤ1) και "Μια Δεκάρα, Τρεις Παπάδες" (ΣΤ2).
Στο πρώτο παραμύθι, ένας νεαρός βοσκός προσπαθεί να κρατήσει κοντά του μια νεράϊδα που ερωτεύτηκε...
Στο δεύτερο παραμύθι, ένας φτωχοδιάβολος, σπανός, εκδικείται τους καλόγερους που με πονηριά τον εξαπάτησαν, αγοράζοντας την αγελάδα του για... γίδα.
Ως προς το πρώτο παραμύθι, το πραγματικό στοιχείο σμίγει με το εξωπραγματικό, ως προς δε το δεύτερο, το διδακτικό στοιχείο εμπεριέχει τη σάτιρα της κοινής γνώμης. 
Κυρίαρχος ο αυθορμητισμός, η αφέλεια, καθώς και η τάση προς το ωμό και το παραστατικό, ιδιαίτερα γνωρίσματα της λαϊκής προφορικής μας παράδοσης.
Τα υπόλοιπα, επί σκηνής.....
Δραματουργική επεξεργασία-σκηνοθεσία: Έλενα Βόγλη (Εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής)
Σκηνικά-κοστούμια: Ευθυμία Μουργιά (Εκπαιδευτικός Εικαστικών)
θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μμ 

Κυριακή 16 Ιουνίου
2ο Γ.Ε.Λ. Ιλίου
«Ρινόκερος» του Ευγένιου Ιονέσκο. Τι συμβαίνει όταν σε μία μικρή επαρχιακή πόλη εμφανίζεται ξαφνικά ένας ρινόκερος; Πώς θ’ αντιδράσουν οι ανυποψίαστοι κάτοικοι στο φαινόμενο αυτό και τι θ΄ ακολουθήσει, όταν μυστηριωδώς οι ρινόκεροι θ’ αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται; Δυο φίλοι, ο  Ζαν κι ο Μπερανζέ, παρατηρούν με δέος κι έκπληξη τη σταδιακή μεταμόρφωση των συνανθρώπων τους, μέχρι να έρθει και η δική τους η σειρά  ν’ αντιμετωπίσουν το δίλημμα «άνθρωπος ή παχύδερμο». Υπεύθυνη θεατρικής ομάδας: Διέννη Θεοδώρα
θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μμ 

Δευτέρα 17 Ιουνίου
25ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου  
"Το όνειρο... η πραγματικότητα"
 Ο επαγγελματικός προσανατολισμός των νέων είναι ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα γονείς και παιδιά. Βέβαια, άλλο το όνειρο κι άλλο η πραγματικότητα. Ειδικά στη σύγχρονη εποχή που όχι μόνο ισοπεδώνει τα όνειρα, αλλά έχει βάλει άλλες προτεραιότητες στην επιλογή του επαγγέλματος.                                                                         
 Γι' αυτό και εμείς φέτος, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μ' αυτό το θέμα κι ετοιμάσαμε μια παρουσίαση τυχαίων επαγγελμάτων στην Ελλάδα του σήμερα.                                                    
  Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι τυχαία!   
 θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μμ 


Δευτέρα 17 Ιουνίου
4ο Γυμνάσιο Ιλίου 
«Το αηδόνι του αυτοκράτορα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
Ένα σκηνικό παιχνίδι ρόλων και εκπλήξεων,  με αφορμή το παραμύθι του μεγάλου παραμυθά, δραματοποιημένο.
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 8.30 μ.μ.

Τρίτη 18 Ιουνίου          
5ο Γ.Ε.Λ. Ιλίου της
«Μια Μέρα Στο Γυμνάσιο» της Έλλης Αλεξίου
… μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας Κυβερνήτης που κυβερνούσε μια χώρα με πολίτες φιλήσυχους από φόβο και όχι από πεποίθηση. Σ΄ ένα σχολείο του 1938 τα παιδιά πήγαν εκδρομή, αγόρασαν κρασί και ξεφεύγοντας από τον έλεγχο των καθηγητών, μέθυσαν. Κάποιος απ΄αυτούς, ο Χρυσοσπάθης ορφανό προσφυγόπουλο, φώναξε ‘Κάτω οι εχθροί του λαού’. Το συμβούλιο των καθηγητών τιμωρεί το μαθητή με διαγωγή ‘επίμορφον’ και αποκλείεται απ’όλα τα γυμνάσια της χώρας. Ο μαθητής αυτοκτονεί …’. Με αφορμή ένα συγκεκριμένο επεισόδιο που καταλήγει σε τραγωδία, η συγγραφέας σκιαγραφεί    ξεκάθαρα και απόλυτα τις δύο  αντικρουόμενες πλευρές του εκπαιδευτικού χώρου. Από τη μία οι αρτηριοσκληρωτικοί, συμφεροντολόγοι και μικρόψυχοι εκπαιδευτικοί     και από την άλλη, ως όαση αισιοδοξίας και ελπίδας, οι εκπαιδευτικοί που θεωρούν  το επάγγελμά τους κατεξοχήν λειτούργημα.  Ένα έργο που, αν και γράφτηκε πριν από πολλά χρόνια, παραμένει διαχρονικό και επίκαιρο.
Υπεύθυνοι θεατρικής ομάδας: Παπαρούνη Μαρία,  Ζάχαρη Φανή
θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μμ 



Παρασκευή 21 Ιουνίου
4ο Γ.Ε.Λ. Ιλίου
«Ο Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ
"Ο Επιθεωρητής" είναι μια εύθυμη σάτιρα για τη φιλαργυρία και την ηλιθιότητα των γραφειοκρατών ανώτερων υπαλλήλων, μια φαρσοκωμωδία που θεωρείται από πολλούς κριτικούς ως ένα από τα σημαντικότερα κείμενα στη ρωσική λογοτεχνία. Αφορά τους τοπικούς ανώτερους υπαλλήλους μιας μικρής πόλης που μπερδεύουν ένα νέο ταξιδιώτη μ' έναν αναμενόμενο κυβερνητικό επιθεωρητή και του προσφέρουν εξευμενιστικές δωροδοκίες για να τον πείσουν ν' αγνοήσει τη διαφθορά και την κακή διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων…
θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μμ 

Τρίτη 25 Ιουνίου          
7ο Γ.Ε.Λ. Ιλίου
 «Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάϊλντερ»
«Η μικρή μας πόλη» είναι μια τρυφερή, ευαίσθητη και συνάμα φιλοσοφημένη παρουσίαση της ανθρώπινης καθημερινότητας, με την οποία ο θεατής μπορεί να ταυτιστεί…Το έργο, μέσα από τη σχέση δύο παιδιών, της Έμιλυ και του Τζώρτζ, θα μπορούσε να πει κανείς ότι καταδεικνύει μια τοιχογραφία της εσωτερικής ζωής του ανθρώπου. Η διαχρονικότητα και η οικουμενικότητα των θεμάτων του, το τοποθετούν ανάμεσα στα κλασικά έργα. Πρωτοπαίχθηκε το 1938 στη Νέα Υόρκη με ιδιαίτερη επιτυχία. Ήταν τότε που ο Θόρντον Ουάιλντερ κέρδισε ένα ακόμη βραβείο Πούλιτζερ.
 Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Τσιτσία - Γεωργαντά
θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μμ 

Τετάρτη 26 Ιουνίου
1ο Γ.Ε.Λ. Ιλίου
«Ο Φον Δημητράκης» του Δημήτρη Ψαθά
Μια  πολιτική κωμική σάτιρα, πάνω σ’ ένα τραγικό θέμα: το πάθος για την εξουσία που τυφλώνει τον κεντρικό ήρωα και τον οδηγεί στην προδοσία της πατρίδας και της οικογένειάς του. Μια σάτιρα αρκετά επίκαιρη για τη διαφθορά και τα ηθικά διλήμματα που τίθενται σε περιόδους κοινωνικής κρίσης.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βασιλείου, Σκηνικά: Δημήτρης Μανωλέλλης
θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μμ 


Σάββατο 8 Ιουνίου   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
“Τρεις δράκοι, μα τι δράκοι!” της Μαίρης Πίσιας
Mια φορά κι έναν καιρό, στη χώρα των παραμυθιών, έζησαν τρεις δράκοι διαφορετικοί μεταξύ τους. Αξιαγάπητοι, μοναδικοί, δράκοι κυριολεκτικά για υιοθέτηση. Κι αυτό, γιατί πέρα από την τρομερή τους κορμοστασιά και την ασυναγώνιστη δύναμή τους, είχαν και άλλες χάρες που άργησαν να τις ανακαλύψουν. Άλλωστε, ο καθένας μας δικαιούται να έχει και έναν κρυμμένο εαυτό. Μια πλευρά που μόνο η αγάπη, η φιλία και η ανάγκη για μοιρασιά σε κάνει να φέρεις στην επιφάνεια. Τότεβλέπεις πως ο κόσμος είναι ένα βιβλίο γεμάτο σπουδαία μυστικά που αξίζει να το ξεφυλλίσεις,για να νιώσεις μέσα από τη μαγεία του πως δεν είσαι μόνος, αλλά είσαι μοναδικός.
Φανταστικές δρακοϊστορίες για τους μικρούς μας φίλους. Ελάτε να γνωρίσετε τρεις αλλιώτικους δράκους μέσα από εικόνες, χρώματα, παιχνίδι και τραγούδι από το μουσικό σχήμα΄΄Σύννοια΄΄.
θα προλογίσει: η φιλόλογος -και μέχρι προ διετίας διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ιλίου- κυρία Παναγιώτα Χατζάκη
Καλλιτεχνικό Καφενείο, ώρα 8.30 μμ.


Σάββατο 8 Ιουνίου   ΕΝΩΣΗ ΛΙΟΣΙΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
1o “ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ”
Από την Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου
Εκδήλωση απόδοσης φόρου τιμής στους προγόνους
που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σ΄αυτόν τον τόπο.
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος με τα χορευτικά τμήματα  οι παρακάτω:
● Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου
● Παραδοσιακός Λαογραφικός Σύλλογος Καματερού “το Γιορντάνι” ,
● Χορευτική ομάδα “Έρευνα” Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Σαλαμίνας,
● Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πολυδενδρίου,
● Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κρυονερίου Κορινθίας
● Τμήμα Ελληνικών χορών Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας
Θέατρο πάρκου  «Αντώνης Τρίτσης» ώρα: 8.30 μ.μ.

Κυριακές 9 &16 Ιουνίου   ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
«Μαθητικές συναυλίες»
Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ιλίου παρουσιάζουν τη δουλειά τους ερμηνεύοντας έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», Κυριακή 9/6 ώρα 11.30 πμ
Κυριακή 16/6 ώρα 7.00 μμ.


Δευτέρα 10 Ιουνίου ΘΕΑΤΡΟ   
“Ένα παιδί ονειρεύεται»
Από τη Θεατρική ομάδα «Μάθε, Σκέψου, Δημιούργησε» του σχολείου Αγγλικής γλώσσας ΜSD
Όταν ένα παιδί ονειρεύεται, η ελπίδα, το φως, η αγάπη και η δημιουργία ζωγραφίζονται στα όνειρα του. Όταν το παιδί αυτό μπορεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα...αλλάζει το κόσμο! Ας νιώσουμε όλοι παιδιά…Ας ακολουθήσουμε τα όνειρα τους.
Κείμενα: Γκίκα Ανδρομάχη. Σκηνοθεσία: Γκίκα Ανδρομάχη-Κούκουνα Σταυρούλα. Μουσική επιμέλεια: Κούκουνα Σταυρούλα
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα: 8.00 μ.μ.
  
Σάββατο 15  Ιουνίου                  αστρονομική εκδήλωση
«Ταξίδι στα αστέρια!»
Από την Ελληνική Αστρονομική Ένωση και τον Σύλλογο Αρκάδων Ιλίου
Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι με τα ισχυρά τους τηλεσκόπια και ο Αστρονόμος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Ν. Ματσόπουλος, θα «ταξιδέψουν» μικρούς και μεγάλους (καιρού επιτρέποντος) στον έναστρο νυχτερινό ουρανό, παρατηρώντας τον Κρόνο και τους δακτυλίους του, καθώς και τη Σελήνη με τους εντυπωσιακούς κρατήρες.
Θέατρο πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μμ

Σάββατο 15  Ιουνίου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ
Ετήσια εκδήλωση του συλλόγου με παραδοσιακούς, μοντέρνους  και  λαϊκούς χορούς με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής
Στο χώρο του Προφήτη Ηλία,  ώρα 7.30 μμ

Τετάρτη 19 Ιουνίου                                   ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
“Μουσικό ταξίδι”
Aπό τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου Ιλίου.
Eνα μικρό αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη και Ελληνική παραδοσιακή μουσική
Θέατρο πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 8.30 μμ
Ακύρωση εκδήλωσης Μουσικού Σχολείου Ιλίου « Μουσικό ταξίδι »
Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση  του Μουσικού Σχολείου « Μουσικό ταξίδι » που ήταν να παρουσιαστεί στις 19/6/2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30μ.μ. στο Θέατρο του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης » δεν  θα πραγματοποιηθεί για τεχνικούς λόγους

Πέμπτη 20 Ιουνίου                  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 
"Ταξιδεύοντας και χορεύοντας γνωρίζουμε τον κόσμο"
Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ιλίου παρουσιάζουν το 7ο Παιδικό Φεστιβάλ
με χρώματα από την παράδοση, τον πολιτισμό τις ομορφιές και τη μουσική των λαών του κόσμου.
Σας περιμένουμε.
Θέατρο πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 6.30 μμ

Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Ιουνίου    ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
Γιορτή Κλήδονα 2013 από την Ένωση Κρητών Ιλίου
Την Παρασκευή 21 Ιουνίου το μουσικό συγκρότημα του Περικλή Τζουγανάκη
Το Σάββατο 22 Ιουνίου το μουσικό συγκρότημα των Γιάννη και Χρήστου Μακριδάκη.
Δημοτικό Στάδιο Ιλίου,  ώρα 9 .00 μ.μ.

Τετάρτη 26  Ιουνίου  ΘΕΑΤΡΟ
«Γαμπρός απ` τ` Άγραφα και νύφη απ` την Αθήνα» της Βαρβάρας Μπότσαρη
Από το Σωματείο Ελληνικών χορών «Παραδοσιακή Φλόγα»
Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με αλληλοσυγκρούσεις μεταξύ πρωτευουσιάνων και επαρχιωτών. Δύο οικογένειες που στην προσπάθεια τους να εκπληρώσουν συμφέροντα και φιλοδοξίες προσπαθούν να κάνουν έναν αταίριαστο γάμο…………
Σκηνοθεσία : Βαρβάρα Μπότσαρη
Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” ώρα: 8.00 μ.μ.

Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Ιουνίου     ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ"
"29α ΕΣΤΙΑΚΑ 2013"
Άλλο ένα λιθαράκι στον πολιτισμό από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο "Η Εθνική Εστία", ο οποίος πραγματοποιεί για 29η φορά στις 28&29 Ιουνίου 2013 τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις "ΕΣΤΙΑΚΑ". Παραδοσιακοί χοροί, επιδείξεις αεροβικής, μοντέρνοι- ευρωπαϊκοί-latin χοροί, οriental και πολλή μουσική από τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου, συνθέτουν το σκηνικό του πολιτιστικού διημέρου. Το ρυθμό της διασκέδασης θα δώσει το μουσικό συγκρότημα του Συλλόγου "Τα παιδιά της Εστίας".
Στην πλατεία Παλιννοστούντων(Τερψιχόρης & Αλεξανδρουπόλεως, πάρ. Ραδιοφωνίας)   Ώρα: 7.30 μμ


Παρασκευή 28 & Κυριακή 30 Ιουνίου  ΘΕΑΤΡΟ
«Ο κύκλος με την κιμωλία» του Μπέρτολτ Μπρεχτ
Σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη και σκηνοθεσία Θανάση Χαλκιά
Από τη Θεατρική ομάδα του Δήμου Ιλίου
 «Σε καιρούς παλιούς που σαν τους εδικούς μας ήταν κι εκείνοι βουτηγμένοι στα αίματα». Στη χώρα της Γεωργίας, ζούσε ένας κυβερνήτης με τη γυναίκα του και το παιδί τους. Η μητέρα όμως παρατάει το παιδί, κι αυτό μεγαλώνει με την υπηρέτρια. Κι όταν μετά από χρόνια η μητέρα ζητάει το παιδί της πίσω, ένας δικαστής καλείται να αποφασίσει: Σε ποιον ανήκει το παιδί; Σ` αυτόν που το γέννησε ή σ` αυτόν που το μεγάλωσε; Σε ποιον ανήκει το καθετί; Σ` αυτόν που το φροντίζει, και Τα` αγαπάει, και το δουλεύει ή όχι;
Σκηνικά-Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα. Μουσική: Σαβίνα Γιαννάτου
Θέατρο πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μμ

Σάββατο 29 Ιουνίου                  ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ
Λευκή Νύχτα
Έναρξη εκδηλώσεων από 7.00 μμ
Ένας Ευρωπαϊκός θεσμός, που για πρώτη φορά φέρνουμε στην Ελλάδα, στο Ίλιον. Η Λευκή νύχτα είναι μια γιορτή, κατά την οποία τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά όλο το βράδυ κάνοντας μεγάλες εκπτώσεις ενώ στην πόλη θα υπάρχουν τέσσερεις μουσικές σκηνές, θέατρο δρόμου, καραγκιόζης, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, γκράφιτι, έκθεση βιβλίου, αθλητικές δραστηριότητες.
Στις τέσσερεις μουσικές σκηνές θα παρουσιαστούν οι καλλιτέχνες:
Πλατεία Γεννηματά: (Η ιστορία του λαϊκού τραγουδιού)Μακεδόνας, Ανδρεάτος, Νέγκα, Μπάσης
Μανάκη & Νέστορος: (Νεανικό συγκρότημα) Active member
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (πίσω από το Δημαρχείο): Παραδοσιακή ορχήστρα
Άλσος: Διάφορα νεανικά συγκροτήματα θα εμφανιστούν από νωρίς το απόγευμα

 Ιούλιος

Δευτέρα 1 Ιουλίου    ΘΕΑΤΡΟ
«ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευριπίδη
Σε μετάφραση Θανάση Βαλτινού και σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαϊτη
Από την ομάδα Θεάτρου του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής
Τέλος του Τρωικού Πολέμου. Τα τείχη της Τροίας έπεσαν. Ο Δούρειος Ίππος ήταν η ταφόπλακα της Πολιτείας. Όλα γκρεμισμένα, από πέτρες μέχρι ψυχές. Τα γυναικόπαιδα μαζεύονται και μοιράζονται σαν λάφυρα στους Αχαιούς. Μέσα σ` όλες και οι Πρώτες της Τροίας. Εκάβη η βασίλισσα, Ανδρομάχη η γυναίκα του Έκτορα, Κασσάνδρα η αλλοπαρμένη Ιέρεια. Όλες λάφυρα στους Αρχηγούς. Πόνος , θλίψη, οργή, αγανάκτηση, συναισθήματα που έχουν κυρίαρχο ρόλο σ` αυτή την Τραγωδία. Την υπέρτατη Τραγωδία. Από τις ωραιότερες του Ευριπίδη. Οι κατακτητές και οι κατακτημένοι. Μια διαχρονική Ιστορία.
Σκηνικά-κοστούμια: Άρης Γεωργακόπουλος. Μουσική επιμέλεια: Νίκος Λουκάκος. Χορογραφία: Νένα Παπαγεωργίου
Θέατρο πάρκου  «Αντώνης Τρίτσης» ώρα: 9.00 μ.μ.

Τρίτη 2 Ιουλίου   
«Το Σύγχρονο συναντά την Παράδοση»
Από την ομάδα σύγχρονου χορού του Δήμου Ιλίου σε συνεργασία με το Σωματείο Ελληνικών Χορών ΄΄ Παραδοσιακή Φλόγα ΄΄
Μία παράσταση με μουσικές και χορούς που παντρεύουν αρμονικά  το σύγχρονο και το παραδοσιακό και αποδεικνύουν ότι η τέχνη του χορού δεν έχει φραγμούς και σύνορα. 
Καλλιτεχνική επιμέλεια - Σκηνοθεσία:  Γαβριέλα Ανυφαντάκη - Θοδωρής Μπότσαρης 
Θέατρο πάρκου  «Αντώνης Τρίτσης» ώρα: 9.00 μ.μ.


Τετάρτη 3 Ιουλίου              ΘΕΑΤΡΟ
«Ο Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ
σε απόδοση-ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή.
Από το θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει»,
Ο Επιθεωρητής, το θεατρικό αριστούργημα του Νικολάι Γκόγκολ, ολοκληρώθηκε σε διάστημα δύο μηνών, από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 1835. Η υπόθεση τού έργου εκτυλίσσεται σε μια επαρχιακή πόλη της Ρωσίας όπου οι κρατικοί λειτουργοί, συμπεριφέρονται ως δυνάστες του λαού, με κύρια και ουσιαστική τους ασχολία, τις απάτες, τους εκβιασμούς και τον εκφοβισμό των απλών ανθρώπων που ζουν στην επαρχιακή αυτή πόλη.
Όμως, αυτή η κατάσταση διαταράσσεται ξαφνικά από την είδηση ότι επίκειται η ινκόγκνιτο άφιξη ενός υψηλόβαθμου Επιθεωρητή του κράτους, ο οποίος έχει σκοπό να ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους. Ενώ οι φήμες οργιάζουν, ένας ξένος, με ύφος αρκετά αυστηρό και με ανάλογους τρόπους, φθάνει στο πανδοχείο της πόλης. Όλοι υποπτεύονται πως είναι ο Επιθεωρητής, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για τον κατώτερο υπάλληλο ενός υπουργείου, με το όνομα Χλεστακόβ, που επιστρέφει από την άδειά του απένταρος, καθώς έχει χάσει όλα του τα λεφτά στα χαρτιά και δεν είναι σε θέση να πληρώσει ούτε για τη διαμονή του στο πανδοχείο.
Ο Δήμαρχος τον καλεί σπίτι του για να εξασφαλίσει την εύνοιά του. Ο ασήμαντος Χλεστακόβ, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, τρομοκρατεί τους πάντες και ερωτοτροπεί με τη γυναίκα και την κόρη του Δημάρχου. Όμως, ακόμη και όταν ο Χλεστακόβ φεύγει, ένας νέος κύκλος βασάνων ανοίγει για τους κρατικούς υπαλλήλους αυτής της πόλης. 
Θέατρο πάρκου  «Αντώνης Τρίτσης» ώρα: 9.00 μ.μ.

Παρασκευή 5 & Σάββατο 6 Ιουλίου              ΘΕΑΤΡΟ
“Οι ένορκοι” του Sydney Lumet
Από τον πολιτιστικό θεατρικό σύλλογο «Ερωτέχνες»
Ένας φόνος σε μια φτωχογειτονιά. Ένας δεκαοκτάχρονος κατηγορείται για το φόνο του πατέρα του.
Δώδεκα ένορκοι έχουν μία ευθύνη, να αποφασίσουν για την ενοχή ή την αθωότητα ενός ανθρώπου που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους . Δεν έχουν να κερδίσουν ή να χάσουν τίποτα από την ετυμηγορία τους .  Αυτό είναι που τους κάνει δυνατούς .  
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 8.30 μ.μ.
   
Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Ιουλίου              ΘΕΑΤΡΟ
«Αμφιτρύων» του Πλαύτου
σε απόδοση – Σκηνοθεσία: Μπαντούνα Σταμάτη
Από τη Θεατρική Ομάδα θεατρΙΛΙΟΝ
Ξεχωριστή θέση μέσα στο ρωμαϊκό δραματολόγιο κατέχει ο «Αμφιτρύων», η μόνη κωμωδία του Πλαύτου που περιλαμβάνει θεούς και μυθικά πρόσωπα, αφού το θέμα της δεν είναι παρμένο από τη «σύγχρονη» ζωή, αλλά από την ελληνική μυθολογία. Ο Δίας, θέλοντας να απολαύσει ερωτικά την Αλκμήνη, παίρνει την όψη του Αμφιτρύωνα, που λείπει στον πόλεμο, και προσποιείται πως γύρισε. Ο Ερμής βοηθάει τον πατέρα του, μεταμορφωμένος κι αυτός σε ψευτο-Σωσία, δούλο του Αμφιτρύωνα, με αποτέλεσμα να επακολουθήσει μια σειρά απίστευτων παρεξηγήσεων και απίθανων κωμικών καταστάσεων.
 Ένα σκηνικό παιχνίδι… Μια γιορτινή σχέση σκηνής και πλατείας… Ένα άρτιο δείγμα λαϊκής κωμωδίας…
Θέατρο πάρκου  «Αντώνης Τρίτσης» ώρα: 9.00 μ.μ.

Δευτέρα 8 Ιουλίου    ΘΕΑΤΡΟ
«Αντιγόνη» του Σοφοκλή
Σε μετάφραση Κ. Χ. Μύρη και σκηνοθεσία Ευδοκίας Σουβατζή
Από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Καισαριανής
Σε μια εποχή που ίσως πιο πολύ από ποτέ, ο άνθρωπος έχει ανάγκη να κρατηθεί από τον συνάνθρωπο και τις αξίες η “Αντιγόνη”  αποδεικνύει περίτρανα τον διαχρονικό λόγο των τραγικών μας. Μια γυναίκα -καθόλου υπερφυσική- που πονάει, λυγίζει, θρηνεί, αλλά έχει κάνει την επιλογή της σύμφωνα με τις αρχές της. Δίνει όλο το είναι της για την τιμή του αδελφού της. Η μοίρα της είναι προδιαγεγραμμένη εξ αρχής. Ο Κρέοντας ομως βιώνει μια εξελισσόμενη προσωπική τραγωδία. Έχει τις δικές του αρχές, τη δική του λογική. Η οποία τον προδίδει. Η δική του κρίση είναι εσφαλμένη και το πείσμα του καταλυτικό. Η τραγωδία είναι του Κρέοντα. Αυτός είναι ο φορέας. Η Αντιγόνη είναι το μέσον. Και η λύτρωση. Αλαζονεία, τυραννία, φόβος, ηθική, αξιοπρέπεια, ανθρώπινοι και άγραφοι νόμοι, ύβρις, τιμή, έρωτας, αγάπη, αιώνια τάξη, φρόνηση.
Πρωτότυπη Μουσική: Δημήτρης Χρυσοβέργης. Επιμέλεια σκηνικών – κοστουμιών:  Ελένη Ρουφάνη
Θέατρο πάρκου  «Αντώνης Τρίτσης» ώρα: 9.00 μ.μ.

Τετάρτη 10 Ιουλίου              ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ     
“100 Χρόνια Αλέκος Σακελάριος”
Από τις «4 Εποχές» του Γιάννη Μόρτζου, υπό την αιγίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βορείου Αιγαίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης εκατό χρόνων από τη γέννηση  του θεατρικού συγγραφέα, χρονογράφου, στιχουργού και σκηνοθέτη.
Το αφιέρωμα αποτελείται από δύο μέρη:
α) «Σύντροφε μεγαλειότατε» Θεατρική παράσταση.
 Το έργο «Σύντροφε Μεγαλειότατε» (Χαρίλαος ο Β'), είναι το τελευταίο άπαιχτο έργο του Αλέκου Σακελλάριου. Το συγκεκριμένο έργο ξαναγράφτηκε από την αρχή το 2012, για να προσαρμοστεί στην εποχή μας, ενώ παραλλάχθηκε στο φινάλε του προσδίδοντάς του έναν ξέχωρο της κωμωδίας χαρακτήρα, προδίδοντάς του ένα σθεναρό τόνο προβληματισμού για το θεατή. Η διασκευή, πραγματοποιήθηκε με απόλυτο σεβασμό στο πρωτότυπο κείμενο του Αλέκου Σακελλάριου. Το έργο αφορά σε μια υπέροχη κωμωδία χαρακτήρων. Ο «Σύντροφος Μεγαλειότατος» είναι μια-πάντα- επίκαιρη πολιτική σάτιρα, νοτισμένη από στοιχεία που θυμίζουν Αριστοφανική αρχαία κωμωδία.
Σκηνοθεσία & Διασκευή κειμένου: Γιάννης Ζαφείρης
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Μποσταντζόγλου - Ελένη Φιλίνη, Γιώργος Ματαράγκας - Γιάννης Ζαφείρης - Δήμητρα Παπαδήμα - Περικλής Κασσανδρινός - Πέτρος Πέτρου και ο Πέτρος Ξεκούκης
β) Δεκαπεντάλεπτο video - ντοκιμαντέρ με τη ζωή και το έργο του αξέχαστου Σακελλάριου.
Θέατρο πάρκου  «Αντώνης Τρίτσης» ώρα: 9.00 μ.μ.

Παρασκευή 12 Ιουλίου              ΟΠΕΡΑ
«Λυρικά ταξίδια με τους σολίστες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής»
Από την Εθνική Λυρική Σκηνή
Η Λυρική σκηνή με ένα ευέλικτο σχήμα εξαιρετικών τραγουδιστών, συνοδεία πιάνου και χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, παρουσιάζει αποσπάσματα από κωμικές όπερες  με σκοπό να συναντήσει και να γοητεύσει ένα νέο κοινό.
Θέατρο πάρκου  «Αντώνης Τρίτσης» ώρα: 9.00 μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Με την υποστήριξη του Future Library

Δευτέρα 17 Ιουνίου
«Δ ρ α μ α τ ο π ο ι η μ έ ν η   α φ ή γ η σ η   π α ρ α μ υ θ ι ο ύ»
Δραματοποιημένη αφήγηση του βιβλίου  «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»  του Λούις Κάρολ  με την Μαρία Τερζάκη (Παιδιά από 6  έως 10 ετών)
Βιβλιοθήκη Αγ. Φανουρίου  (Αγ. Φανουρίου 99 – 3ος όροφος) 7.00 – 8.00 μ.μ.
Με προεγγραφή στο τηλέφωνο: 210 2637396

Τρίτη 18 Ιουνίου
«Π ο λ ύ χ ρ ω μ ο  θ ε α τ ρ ι κ ό  π α ι χ ν ί δ ι»
Συμμετέχουμε σε μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο «Μάτα η γουρλομάτα μαύρη  γάτα»  του Γιώργου Μπουμπούση  (Παιδιά από 4  έως 10 ετών)
Καλλιτεχνικό Καφενείο  (Αγ. Φανουρίου 99 – 2ος όροφος) 7.30 – 8.30 μ.μ.
Με προεγγραφή στο τηλέφωνο: 210 2637396

Πέμπτη 20 Ιουνίου
«Π ο λ ύ χ ρ ω μ ο  θ ε α τ ρ ι κ ό  π α ι χ ν ί δ ι»
Με μουσικές και θεατρικό παιχνίδι παρακολουθούμε τη μεταμόρφωση μιάς μικρής κάμπιας σε πολύχρωμη πεταλούδα. Βασίζεται στο βιβλίο  «Φλώρα, ακολουθώντας τη μαγική πυξίδα» της Αλεξάνδρας Κλάδη  (Παιδιά από 4  έως 10 ετών)
Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου  (Αγ. Φανουρίου 99)  7.30 – 8.30 μ.μ.
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τετάρτη 26 Ιουνίου
«Θ ε α τ ρ ι κ ό   π α ι χ ν ί δ ι»
Κατασκευές και θεατρικό παιχνίδι με αφορμή το παραμύθι  «Οι καλοί και οι κακοί ιππότες»  του Αντώνη Παπαθεοδούλου  με τη Μαρία Τερζάκη
(Παιδιά από 4  έως 9 ετών)
Βιβλιοθήκη Αγ. Φανουρίου  (Αγ. Φανουρίου 99 – 3ος όροφος) 7.00 – 8.00 μ.μ.
Με προεγγραφή στο τηλέφωνο: 210 2637396

Πέμπτη 27 Ιουνίου
«Δ α κ τ υ λ ο γ ρ α φ ή σ ε ι ς  μ ε  χ ρ ώ μ α»  με τη Βίκυ Παπαϊωάννου
Γινόμαστε συγγραφείς & φτιάχνουμε τις δικές μας γεμάτες χρώμα ιστορίες. Οδηγός μας τα δάκτυλα του χεριού.  (Παιδιά από 8 έως 12 ετών)
Βιβλιοθήκη Αγ. Φανουρίου (Αγ. Φανουρίου 99 – 3ος όροφος) 7.00 – 8.00 μ.μ.
Με προεγγραφή στο τηλέφωνο: 210 2637396

Σάββατο 29 Ιουνίου
«Π ο λ ύ χ ρ ω μ ο  θ ε α τ ρ ι κ ό  π α ι χ ν ί δ ι»
Μουσικοθεατρική παράσταση που βασίζεται στο βιβλίο  «Η σταγόνα της αγάπης»  της Σοφίας Παράσχου (Παιδιά από 4  έως 10 ετών)
Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου  (Αγ. Φανουρίου 99)  12.00 – 1.00 μ.μ.
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δευτέρα 1 Ιουλίου
«Π ε ι ρ ά μ α τ α  κ α ι  χ ρ ώ μ α τ α»  με την Τίνα Νάντσου
Ανακαλύπτουμε τα χρώματα του ουράνιου τόξου, φτιάχνουμε ένα ηλιοβασίλεμα στο ποτήρι μας, συνθέτουμε το φως και κάνουμε πειράματα. (Παιδιά  8 έως 12)
Κεντρική Βιβλιοθήκη (Νέστορος 101) 12.30 – 1.30 μ.μ.
Με προεγγραφή στο τηλέφωνο: 213 2030001

Δευτέρα 1 & Τρίτη 2 Ιουλίου
«Ι σ τ ο ρ ί ε ς  κ ρ ο υ σ τ ώ ν  μ ε  χ ρ ώ μ α τ α  &  σ ώ μ α τ α»
με την Αρετή Μίγγου
Με χρωματιστούς στίχους και παροιμίες φτιάχνουμε μουσική με το σώμα μας και παίζουμε ρυθμούς με κρουστά απ’ όλες τις ηπείρους. (Παιδιά από 11 ετών)
Δύο συνεχόμενες 2/ωρες συναντήσεις στο Καλλιτεχνικό Καφενείο  (Αγ. Φανουρίου 99 – 2ος όροφος) 7.00-9.00 μ.μ.
Με προεγγραφή στο τηλέφωνο: 210 2637396

Πέμπτη 4 Ιουλίου
«Α φ ή γ ή σ ε ι ς – δ ρ α μ α τ ο π ο ι ή σ ε ι ς  π α ρ α μ υ θ ι ώ ν»
Δραματοποιημένη αφήγηση των παραμυθιών «Ένα κεράκι για το ρινοκεράκι» και «Ο ιπτάμενος δίσκος» του Ευγένιου Τριβιζά με ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά  με τη Μαρία Τερζάκη (Παιδιά  4 έως 8)
Κεντρική Βιβλιοθήκη (Νέστορος 101) 7.00 – 8.00 μ.μ.
Με προεγγραφή στο τηλέφωνο: 213 2030001

Τρίτη 9 Ιουλίου
«Δ ρ α μ α τ ο π ο ι η μ έ ν ο ι   μ ύ θ ο ι   τ ο υ  Α ι σ ώ π ο υ»
Δραματοποιημένη αφήγηση 12 μύθων του Αισώπου και εργαστήριο κατασκευής μάσκας διαφόρων ζώων  με τη Μαρία Τερζάκη (Παιδιά από 5  έως 10 ετών)
Βιβλιοθήκη Αγ. Φανουρίου  (Αγ. Φανουρίου 99 – 3ος όροφος) 7.00 – 8.00 μ.μ.
Με προεγγραφή στο τηλέφωνο: 210 2637396


Δείτε εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων Ιουνίου Ιουλίου  του Δήμου Ιλίου σε μορφή pdf

Δείτε εδώ τις ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 του ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.