Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ με ΘΕΜΑ: «ΑΥΤΟΦΥΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ – ΤΡΟΥΦΑ. ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΣΕ ΚΟΡΜΟΥΣ ΔΕΝΔΡΩΝ.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ με ΘΕΜΑ: «ΑΥΤΟΦΥΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ – ΤΡΟΥΦΑ. ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΣΕ ΚΟΡΜΟΥΣ ΔΕΝΔΡΩΝ.

Συμβολή των μανιταριών στην παραγωγή νέων πρωτοποριακών προϊόντων και στην γαστρονομία .
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ.
Η «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» στα πλαίσια της Δημιουργίας, Εφαρμογής και Υλοποίησης Ανθρωπιστικών Δράσεων και Προγραμμάτων ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ την πραγματοποίηση μιας σειράς Διημερίδων και Σεμιναρίων για την επιμόρφωση σε Αγροτικές Δραστηριότητες και Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά της Νέας Γενιάς.
Ημερομηνία διεξαγωγής Διημερίδας : 19η – 20η Νοεμβρίου 2011.
Τόπος διεξαγωγής:
LUCY HOTEL, Βουδούρη 10, Χαλκίδα, Τ.Κ. 34 100
Τηλ: 22210.23831
http://www.lucy-hotel.gr/, e-mail: fbmanager@lucy-hotel.gr
Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας και την αίτηση συμμετοχής (pdf)

Πηγή: http://www.agrotypos.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.